Бісквіт з чорничкою та полуничкою (Рецепт від Вікторії та Сашка) | Мои любимые рецепты

Бісквіт з чорничкою та полуничкою (Рецепт від Вікторії та Сашка)

Літо люблять всі, адже надворі тепло, можна досхочу купатись та гуляти по лісі, подорожувати по горах, полянах, річках, морях. А ще ця пора радує всіх ягідками та фруктами. Мій синочок обожнює полуницю та чорницю, а ще любить бісквіти і ми з ним вирішили поєднати ці смаки.

Для цього простого рецепту нам знадобляться наступні продукти:

  • 4 яйця
  • 150 гр. цукру
  • 150 гр. муки
  • Жменька чорнички
  • Жменька полунички

Для приготування: взбиваємо яйця, потім добавляємо цукор, просіяну муку (але після цього взбиваємо на мінімальних оборатах).

В форму кладемо пергаментний папір та трішки змащуємо маргарином, після чого виливаємо наше тісто в форму.

Тепер зверху добавляємо декілька чорничок та полуничок.

Випікати потрібно 30-40 хвилин при температурі 160 градусів.

Ось така краса, смакота в нас вийшла! Смачного! :)

Коли бісквіт трішечки охолоне, виймаємо його з форми.

При бажанні сверху посипаємо цукровою пудрою.

А це кусочок нашого смачного бісквіта.

СМАЧНОГО!

Комментарии (3) на “Бісквіт з чорничкою та полуничкою (Рецепт від Вікторії та Сашка)”

  • Ирина:

    Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

  • Aлюшка:

    какая красота!!! очень аппетитно выглядит, а фото вообще нет слов!!! очень любим бисквит, но вот с ягодками еще никогда не готовила, обязательно попробую, можно например, с малиной, думаю получится не хуже)))
    а какого размера у вас форма? :) :) :) :) :)

    • Aлюшка, обязательно попробуйте этот бисквит с ягодами, не пожалеете… я тоже в выходные буду его готовить… очень ждем отзывов! Успехов! форма диаметром 26см)))

Оставить комментарий

 

Рубрики
Календарь
Ноябрь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Окт    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Последние комментарии
Партнеры
mytaste.by