Булка тако (Рецепт от читательницы Виктории) | Мои любимые рецепты

Булка тако (Рецепт от читательницы Виктории)

Тако — це традиційна мексиканська страва, яка складається з кукурудзяної чи пшеничної тортильї, котра наповнена різноманітною начинкою (телятиною, свининою, курятиною,
смаженим фаршем, рибою, овочами). Як приправи використовують: сальсу, сир, коріандр, гуакамоле та гострі соуси на основі чилі. Готували тако, ще до приїзду європейців
в Мексику, корінне населення вживало цей продукт з дрібною рибою. Слово «тако» означає «пробка» або «клубок».
Цей рецепт нам привіз друг, але ми приготували його не зовсім традиційно, оскільки замість тортильї ми використали булку, тому і назвали рецепт «Булка тако».

Для булки тако нам необхідні наступні інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • 3 великі цибулі
  • 2-3 зубчика часнику
  • Соєвий соус
  • Паприка
  • Червоний перець
  • Коріандр
  • Сіль
  • Вода
  • 2-3 с.л. олії

Попередньо потрібно замаринувати м’ясо, для цього добре посолити, додати червоний перець та паприку до смаку, коріандр, соєвий соус та залишити як мінімум на 6 годин.

Готувати тако будемо в мультиварці протягом 4-5 годин, для цього залити м’яско водою повністю, і включити тушкування або (що набагато краще) повільне готування, якщо є
такий режим у Вашій мультиварці.

В кінці можна додати ще перцю і паприки (якщо ви любите дуже гострі страви).

Цибулю порізати напівкільцями та смажити  з невеличкою кількістю олії, не доводячи до золотистого кольору. Вичавити декілька зубчиків часнику і дати ще пів годинки настоятись.

Наша начинка готова.

Тепер, коли начинка готова, розрізуємо булку і наповнюємо її  м’ясом, ще ми зверху поклали аджику, вийшло дуже смачно!

СМАЧНОГО!

Комментарии (3) на “Булка тако (Рецепт от читательницы Виктории)”

  • Ирина:

    Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

  • Alla Skirka:

    мої мужички таку булку тако з»їли б за милу душу… виглядає дуже апетитно! уявляю наскільки це смачно, судячи по всьому м»ясо треба тушкувати довго, до тих пір, поки воно не буде розпадатися на волокана… вірно?
    треба буде приготувати!

    • Alla Skirka, обов»язково приготуйте для своїх мужчин цю страву, вона настільки смачна!!! так ви правильно зрозуміли, м»ясо треба тушкувати довго… успіхів!

Оставить комментарий

 

Рубрики
Календарь
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Последние комментарии
Партнеры
mytaste.by