Булка тако (Рецепт от читательницы Виктории) | Мои любимые рецепты

Булка тако (Рецепт от читательницы Виктории)

Тако — це традиційна мексиканська страва, яка складається з кукурудзяної чи пшеничної тортильї, котра наповнена різноманітною начинкою (телятиною, свининою, курятиною,
смаженим фаршем, рибою, овочами). Як приправи використовують: сальсу, сир, коріандр, гуакамоле та гострі соуси на основі чилі. Готували тако, ще до приїзду європейців
в Мексику, корінне населення вживало цей продукт з дрібною рибою. Слово «тако» означає «пробка» або «клубок».
Цей рецепт нам привіз друг, але ми приготували його не зовсім традиційно, оскільки замість тортильї ми використали булку, тому і назвали рецепт «Булка тако».

Для булки тако нам необхідні наступні інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • 3 великі цибулі
  • 2-3 зубчика часнику
  • Соєвий соус
  • Паприка
  • Червоний перець
  • Коріандр
  • Сіль
  • Вода
  • 2-3 с.л. олії

Попередньо потрібно замаринувати м’ясо, для цього добре посолити, додати червоний перець та паприку до смаку, коріандр, соєвий соус та залишити як мінімум на 6 годин.

Готувати тако будемо в мультиварці протягом 4-5 годин, для цього залити м’яско водою повністю, і включити тушкування або (що набагато краще) повільне готування, якщо є
такий режим у Вашій мультиварці.

В кінці можна додати ще перцю і паприки (якщо ви любите дуже гострі страви).

Цибулю порізати напівкільцями та смажити  з невеличкою кількістю олії, не доводячи до золотистого кольору. Вичавити декілька зубчиків часнику і дати ще пів годинки настоятись.

Наша начинка готова.

Тепер, коли начинка готова, розрізуємо булку і наповнюємо її  м’ясом, ще ми зверху поклали аджику, вийшло дуже смачно!

СМАЧНОГО!

Комментарии (4) на “Булка тако (Рецепт от читательницы Виктории)”

  • Ирина:

    Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

  • Alla Skirka:

    мої мужички таку булку тако з»їли б за милу душу… виглядає дуже апетитно! уявляю наскільки це смачно, судячи по всьому м»ясо треба тушкувати довго, до тих пір, поки воно не буде розпадатися на волокана… вірно?
    треба буде приготувати!

    • Alla Skirka, обов»язково приготуйте для своїх мужчин цю страву, вона настільки смачна!!! так ви правильно зрозуміли, м»ясо треба тушкувати довго… успіхів!

  • alexsandr:

    слышал о таком блюде, и точно знаю, что мясо должно готовиться несколько часов, пока не станет очень-очень мягким, вариант с булочками это интересно, непременно надо приготовить))) спасибо автору за интересную подачу, забираю в копилку!

Оставить комментарий

 

Рубрики
Календарь
Ноябрь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Окт    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Последние комментарии
Партнеры
mytaste.by