Друзі! Рада вітати вас на своєму кулінарному блозі Мої улюблені рецепти. Сьогодні ми будемо готувати неймовірно смачну, ситну і корисну страву - овочеве рагу зі свининою. Ця страва цікава тим, що ви можете додати до свинини свої улюблені овочі - цибулю, моркву, кабачки, баклажани, помідори, болгарський перець, картоплю, часник. У моїй страві саме такий склад і повірте, вийшло дуже смачно! Ну і звичайно ж, зелень! На моєму сайті ви знайдете схожий рецепт Тушкована свинина з овочами, тому можете перейти за посиланням, раптом він вам сподобається! Для цієї страви кабачки і баклажани краще брати молоденькі, тоді їх не потрібно очищати від шкірки.
Для приготування овочевого рагу зі свининою нам знадобиться:
- 1 кг свинини (у мене шинка)
- 1 баклажан
- 2 невеликих кабачка
- 1 помідор (великий)
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець (червоний)
- 4 картоплі (середнього розміру)
- 3 зубки часнику
- Сіль, перець за смаком
- Улюблені приправи
- Рослинна олія для обсмажування
- Зелень кропу і петрушки
Ось такі продукти нам знадобляться, щоб приготувати неймовірно смачне овочеве рагу зі свининою.
Свинину нарізаємо досить великими шматочками (як на шашлик).
У велику пательню або казан наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки свинини. Тушкуємо до напівготовності.
Тим часом півкільцями нарізаємо баклажан.
Цибулю чистимо, миємо й нарізаємо або квадратиками або ж як у мене (або за бажанням).
Півкільцями нарізаємо кабачки. У мене дуже молоденькі кабачки, тому я їх не чистила.
До свинини додаємо порізані цибулю і моркву, обсмажуємо разом до прозорості овочів.
Тим часом великим кубиком нарізаємо болгарський перець.
Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо великими квадратиками.
До свинини додаємо порізані кабачки і баклажани, приправляємо сіллю і перцем.
Тим часом з помідора знімаємо шкірку. Як це швидко і легко зробити можна дізнатися тут. Помідор нарізаємо кубиком. Дрібно нарізаємо часник.
Додаємо до м'яса з овочами. На даному етапі додаємо улюблені приправи.
Добре все перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин.
Тепер додаємо порізану картоплю, добре перемішуємо.
Накриваємо наше овочеве рагу кришкою і тушкуємо до готовності.
Періодично перемішуємо. Всі овочі віддадуть свій сік і рагу буде тушкуватися у власному соку.
Готову страву рясно посипаємо зеленню (кропом, петрушкою).
Ось така краса виходить. Ця страва неймовірно смачна, в ній всього вистарчає в міру.
Страва дуже соковита, м'ясо відмінно протушкувалося, а овочі не втратили своєї форми.
Я подавала рагу зі свіжими помідорами і огірками. Моя сім'я просто в захваті, просять ще! Обов'язково спробуйте, не пошкодуєте!
А це для гарного настрою! Друзі, як вам ця троянда? На мій погляд вона просто чарівна, така красива, така ніжна! Обожнюю жовті троянди. Тільки зростає вона не в мене, а в саду у моєї читачки Оксани. До речі, сфотографувала і прислала мені це фото моя незмінна читачка і фотограф за сумісництвом Leptusa. Дівчата, спасибі вам велике!
СМАЧНОГО!

Друзі, ви тільки подивіться, яка чудова, неймовірно апетитна страва вийшла у Leptusa. Я безмежно вдячна цій господині, котра завжди знаходить час, аби сфотографувати приготовані нею страви. А ще вдячна за довіру до моїх рецептів, це надихає!!!
Комментарии
Опубликовано 16 июня 2022 - 20:25 пользователем Ира
Рагу получилось отменное,
Опубликовано 16 июня 2022 - 22:03 пользователем Irina
Ира, очень рада, что блюдо
Опубликовано 17 августа 2020 - 09:25 пользователем Василий
Опубликовано 18 августа 2020 - 19:45 пользователем Irina
Опубликовано 15 августа 2020 - 22:48 пользователем Жанна
Опубликовано 18 августа 2020 - 19:44 пользователем Irina
Опубликовано 14 августа 2020 - 10:58 пользователем Leptusa
Опубликовано 14 августа 2020 - 15:45 пользователем Irina
Добавить комментарий