Крученики з грибами

Опубліковано користувачем Irina

Звичайно ж, щоб приготувати крученики з грибами потрібен час, але як би там не було, це варте того, оскільки страва виходить дуже смачною. Крученики можна готувати з будь-якими грибами, я ж віддаю перевагу сушеним білим, які у мене є в достатній кількості. Не менш смачна ця страва виходить з печерицями. Сьогодні готую 6 порцій. Отже, менше слів, більше діла!

Для приготування кручеників з грибами нам знадобиться:

  • 6 шт. свинячих биточків (приблизно по 100 г кожен)
  • 15 -20 г сушених білих грибів
  • 100 г твердого сиру
  • 1 велика цибулина
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець до смаку

Гриби заливаємо окропом та залишаємо приблизно на годину. Гриби дрібно ріжемо.

У сковороді розігріваємо олію, додаємо дрібно порізану цибулю та смажимо до золотавого кольору.

Додаємо порізані білі гриби чи печериці.

Трохи солимо та тушкуємо до готовності. Знімаємо з вогню та даємо грибам трохи охолонути.

Биточки дуже ретельно відбиваємо з двох боків, але робимо це максимально акуратно, щоби не порвати. Натираємо відбивні сіллю та перцем.

Твердий сир натираємо на великій тертці, додаємо до грибів та перемішуємо.

 

Начинку, що вийшла, ділимо на шість рівних частин. На кожен відбитий шматок м'яса викладаємо начинку, розподіляючи по центру битка, залишаючи вільними краї та щільно загортаємо в рулетик.

Добре розігріваємо в сковороді олію, викладаємо крученики та смажимо з кожного боку до рум'яної скоринки.

Викладаємо на тарілку. Крученики з грибами готові! Для тих, хто любить, до цієї страви можна приготувати сметанний соус.

СМАЧНОГО!

 

Коментарі

Опубліковано 23 червня 2017 - 14:36 користувачем MichaelCiB

Спасибо за очень интересный рецепт) как раз купил мясо и думал что приготовить)

Опубліковано 23 липня 2017 - 13:21 користувачем Irina

MichaelCiB, извините за поздний ответ, интересно узнать о результате!

Опубліковано 06 квітня 2016 - 10:04 користувачем MatthewNila

блюдо невероятно вкусное, его спокойно можно подавать в ресторанах... моя семья просто в восторге, в выходные буду готовить опять)))
огромное спасибо за чудесный рецепт!

Опубліковано 07 квітня 2016 - 11:34 користувачем Irina

MatthewNila, очень рада что блюдо понравилось... спасибо за комментарий)))

Опубліковано 18 лютого 2016 - 08:42 користувачем Ольга

Ирина,Вам спасибо,за чудесные рецепты!!! Я Ваш постоянный читатель,вот опять зашла, что-нибудь вкусненькое найти и обязательно приготовить в эти выходные! Очень красивые фотографии и подробное описание! Спасибо Вам :)!!!

Опубліковано 18 лютого 2016 - 10:22 користувачем Irina

Ольга, здравствуйте! Спасибо за теплые слова!!! Готовьте на здоровье, если будут возникать какие-либо вопросы, не стесняйтесь, спрашивайте, обязательно помогу!!! Успехов и жду в гости!!!

Опубліковано 15 лютого 2016 - 01:05 користувачем Ольга

Я их сделала :)!!! Всё точно по рецепту, с белыми сухими грибами(в деревне насушила, когда была). Ооооооо, уууууу, фантастика! ОЧЕНЬ вкусно, муж счастлив! Делала на день Валентина. Обязательно буду делать ещё, как и уже который раз, делаю Ваши шикарные рулетики из баклажанов.
Спасибо за чудесный рецепт! Ваш сайт в избранном!

Опубліковано 15 лютого 2016 - 10:23 користувачем Irina

Ольга, как я рада!!!!! Олечка, такие комментарии как ваш просто вдохновляют, спасибо вам огромное!!! Я кстати тоже на Валентина готовила свиные рулетики с черносливом и сыром, тоже очень вкусно получилось... в ближайшем будущем опубликую, так что заходите!!!!

Опубліковано 18 жовтня 2015 - 19:08 користувачем Светлана

Ирина, ну разве так можно? У меня слюни до пола...как-то пробовала такое блюдо на свадьбе - ну это просто нечто!!! Как только раздобуду белые сушеные грибы, обязательно приготовлю!!!

Опубліковано 19 жовтня 2015 - 10:48 користувачем Irina

Светлана, обязательно приготовьте крученики с грибами, если не найдете белые грибы, используйте другие, например, шампиньоны, получится тоже очень вкусно! Ну и конечно,же жду с отчетом!

Опубліковано 19 січня 2013 - 21:50 користувачем Оксана

на готовку этого блюда уходить много времени, но в конечном результате получается вкуснятина. Вы пишите, что можно приготовить сметанный соус, если не сложно напишите, как именно вы его готовите.

Опубліковано 10 серпня 2020 - 22:36 користувачем silvia

спасибо за хороший рецепт) забираю в копилку!

Опубліковано 10 серпня 2020 - 23:53 користувачем Irina

silvia, и вам спасибо за хороший комментарий!

Опубліковано 20 січня 2013 - 00:28 користувачем Irina

Оксана, готовлю соус совсем просто. Оставляю немного бульона, в котором варились белые грибы, добавляю в него сливки или сметану с хорошо растертой ложкой муки, чтоб не было комочков, солю и провариваю. Соус готов! Попробуйте, очень подходит к крученикам!

Коментувати