Салат з плавлених сирків з морквою та часником (Рецепт від читачки Алли)
Хочу поділитися дуже смачним та водночас не витратним, швидким у приготуванні салатом з плавлених сирків з морквою та часником. Для ситості я додала в салат дрібно нарізану молочну ковбасу, вийшло дуже навіть смачно. Я салат не солила, оскільки мені подобається солодкуватий смак моркви, яка переважає в цьому салаті. Ви ж можете при бажанні посолити. І ще! Моркву я потерла та трохи витиснула сік. Такий салатик неодмінно виручить, коли потрібно щось швидко і смачно приготувати. Дуже шкода, що під рукою не знайшлося консервованої кукурудзи, на мій погляд вона б дуже прикрасила смак. Моїй родині цей салат припав до смаку, тому вирішила поділитися рецептом з вами!
Для приготування салату з плавлених сирків з морквою та часником нам знадобиться:
- 2 великі моркви
- 2 плавлених сирка
- 3 зубки часнику
- 200 гр. молочної ковбаси
- Сіль, чорний перець за смаком
- Майонез
Спочатку підготуємо всі продукти.
Моркву натираємо на дрібній тертці і трохи витискаємо сік.
Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці.
Молочну ковбасу нарізаємо дрібними кубиками.
Часник пропускаємо через прес.
Підготовлені продукти викладаємо в миску.
Додаємо чорний мелений перець за смаком, при необхідності солимо (я не солила).
Додаємо майонез.
Ретельно все перемішуємо.
Наш смачний та ситний салат з плавлених сирків з морквою та часником готовий.
Викладаємо салат на тарілочку і можна пригощатися.
СМАЧНОГО!