Куриное филе в пармезане

Комментарии

Спасибо большое за рецепт! Получилось очень вкусно, думаю, что еще не раз буду готовить это блюдо!

ELENA, я очень рада, что вам понравился такой способ приготовления куриного мяса! Готовьте на здоровье! Огромное спасибо, что нашли время оставить комментарий!

отличный рецепт))) Евгений.

Евгений, спасибо! мне приятно!

Ірино, з запізненням пишу вам захоплений відгук про цей рецепт. Зробила спершу саме так, як у вас. Дуже сподобалося! А після цього почала робити так, як у вас в рецепті моєї улюбленої свинини в гірчиці. Тобто, мариную ніч в холодильнику просто в мисочці під плівкою, а далі - пармезан-сухарики, яйце, знову пармезан-сухарики, знову яйце. Далі пробувала і в духовці, і на чавунній сковорідці (а потім допікала в духовці). Тобто, комбінація обох Ваших рецептів. Навіть пробувала смажити лише на чавунній сковорідці без допікання, але для того трохи сплющувала грудки, як на відбивні. Останні 2 тижні - грудки, грудки, грудки!!! І досі не набридли:) Бідний Пес, їсть філе лосося замість нас (у нас теж один вівчар помер, журилися страшенно, але коли завели цуценя, то стало набагато легше). Була вчора в гостях дочка, я для неї посмажила одну штучку, то вона теж розхвалювала і запевнила, що віднині будуть готувати тільки так (вона з чоловіком - американці, а це означає, що грудки люблять більше, ніж ніжки). Дякую Вам за рецепти і за натхнення їх втілювати в життя!

Муся, доброго вам дня! не уявляете, яка я рада вас знову бачити у себе на блозі, та й ще з таким чудовим коментарем))) дуже тішуся, що вам сподобався цей рецепт, це улюблена страва мого чоловіка, у мене вже закінчується пармезан, треба ідти у спеціалізовані магазини шукати... Муся, якщо вам так полюбилося куряче філе, хочу вам запропонувати ще один дуже простий, але смачний рецепт шашличків http://breakfast.net.ua/vtorue-bluda/shashlychki-iz-kuricy-v-panirovke.html#more-2938 обов"язково спробуйте, виходить дуже смачно!!! Вашому песику дуже щастить, якщо він ласує філе із лосося, у нас воно настільки дороге, що можна собі дозволити хіба по виликим святам... до речі, як ви готуєтесь до Великодних свят, чи ви вже відсвяткували? у нас підготовка повним ходом! Муся, величезне дякую за гарні слова у мою адресу... готуйте на здоров"я і обов"язково пишіть, я чекаю!!!!

Ірино, дякую за посилання на рецепт шашличків. Дуже любимо шашлички та гріль, бо маємо мініатюрний "садочок", де якраз є місце, щоб посидіти навколо "мангалу". Готуємося і ми до Великодня. Невістка повернулася з відрядження, побувала в Греції, бачила там підготовку до Вербної Неділі, дуже цікавиться православними обрядами. Будемо святкувати всією родиною. Оце ж зайшла подивитися що у Вас до Великодня новенького і старенького теж:)

Муся, доброго дня! рада вас знову бачити... планувала багато чого поставити на блог до Великодних свят, але вийшло так, що діти поіхали подорожувати і лишили на нас 4-ох річного онука, тому всі моі плани накрилися))) а на Великдень ідемо до свахи у гості, тому на жаль немаю зовсім часу, щоб навіть підійти до компьютера... але ви заходьте частіше, в моіх планах багато чого смачненького і доступного, як тільки буде час зразу буду ставити нові рецепти... з наступаючими святами - щастя і добра, смачноі паски!

да. филе получилось с очень тонким вкусом, даже не ожидала такого результата,теперь буду готовить часто, всем рекомендую!

Лия, спасибо что нашли время поделиться впечатлениями!

Ирина, у вас так много вкусных блюд, что даже растерялась... но все же остановила внимание на этом рецепте... у меня вопрос - какой пармезан нужно? У меня уже потертый в баночке - такой подойдет? хотелось бы поскорее узнать ответ, так как хочу приготовить на ужин к приходу мужа... надеюсь мне удастся его удивить! заранее спасибо...

Люся, именно уже потертый пармезан из банки я и использовала, так что можете смело готовить... блюдо очень вкусное!

Потрясающий вкус, теперь только так буду готовить филе. Спасибочки за классный рецептик...

На здоровье, я рада, что рецепт понравился!

Добавить комментарий