Пирожное «Безе», посыпанное какао

Комментарии

після того як у мене вдався крем для еклерів, я вирішила зробити бізе) цього разу крем знову вийшов відмінний) у деякі бізешки я додала горішки, вийшло дуже дуже смачно) дякую за смачний і простий рецепт!

Ірена, як рада знову отримати від вас такий позитивний коментар, я ні секунди не сумнівалася, що у вас все вийде!!! Ідея з додаванням горішків дуже цікава, обов"язково теж спробую))) Ірена, ваші фото як завжди бездоганні, дуже красиві і такі яскраві, про тарілочку окрема розмова, це просто фантастика!!! дуже дякую і чекаю з новими кулінарними шедеврами!!!

сегодня впервые готовила безе... получились очень хорошо, правда накладывала ложкой, но все равно красиво, главное что хорошо засохли... спасибо... видела у вас на блоге тортик с безе и вареным сгущенным молоком... немного наловчусь готовить сами печенюшки, а потом примусь за торт!

эмма, обязательно попробуйте приготовить тортик - очень вкусный получается!

впервые у меня получились эти очень любимые пироженки, спасибо огромное:=:

Арина, на здоровье! А что раньше не получалось, если не секрет?

Добавить комментарий