Абрикосовый джем в хлебопечке

Комментарии

розклала я вже свій джем у баночки, використовувала невеличкі - 500 грамові та 350 грамові, а закручувала ось такими кришками))) Ірино, лишила трішки джему на пробу, вийшов просто чудовий, дуже смачний з присмаком лимончика! дуже дякую за гарні рецепти!

Alla Skirka, дуже рада що вам сподобався рецепт!!! а вам дякую за чудові фото!

Ірино, вчора мені пощастило купити багато гарних, спілих, солодких абрикосів, трохи відклала і заморозила на зиму, а з решту зварила дуже смачний джем по вашому рецепту... оскільки абрикос багато, я варила джем в великій мисці і поетапно в три заходи, ягідки вийши ціленькими, а смак просто супер... дуже дякую за рецепт,за гарні пропорціі!!! фото, як варився джем висилаю!

Alla Skirka, ой як я люблю джем з абрикоси, він мій уюблений, такий духм"яний, смачний!!! дякую що довіряєте моім рецептам! а ще дякую за те, що знаходите час висилати фото... цікаво як буде виглядати ваш джем у готовому вигляді?

Добавить комментарий