Маринованные опята на зиму (Рецепт от Дениса)

Комментарии

Мій чоловік не уявляє зиму без опеньок, тому кожної осені ми ходимо в ліс за грибами)) Готує їх він, бо кому ще вистачить терпіння на такі мікроскопічні грибочки, але втглядає дуже гарно, а саме головне смачно!!!

Вікуся, о так! Ми пробували грибочки, які готує твій чоловік, вони просто фантастичні!!! Дуже дякую за гарне фото цих смачних грибочків!

Все роблю так само, але не додаю гвоздику. Вона має різкий смак який далеко не всім подобається... Вам варно це зауважити в рецепті! ДЯкую

Den, дякую, що поділилися враженням та досвідом))) обов"язково в рецепті вкажу на цей нюанс)))

відкрили вже другу баночку грибочків, яка простояла в погребі декілька місяців, сказати, що вони смачні, це нічого не сказати!!! вони просто КЛАСНІ!!!! Такі грибочки просто на розхват, дякую ще раз за рецепт, у наступному році буду закручувати тільки по цьому рецепту! ось такі у мене грибочки!!!

Тарас, ух ти, які у вас апетитні грибочки!!! так би і з"їла!!! величезне дякую за хороший відгук і особливо за чудове фото!!! З наступаючими вас святами, закусочка смачна вже готова!!!

доброго дня! скористався вашим рецептом, дуже задоволений результатом, закрутив 28 банок грибочків... дуже люблю гострі гриби, тому оцту в рецепті в самий раз... після декількох днів, одну баночку відкрили та скоштували, просто СУПЕР!!! дякую за гарний рецепт))) а це фото моїх старань!

Тарас, нічого собі!!!! 28 банок таких смачнючих грибочків!!! завжди казала, кажу і казати буду, що чоловік на кухні, це подарунок для жінки!!! ви справжній господар, я просто у захваті!!!! фото просто супер, дуже дякую, що знайшли час сфотографувати і вислати!!! СУПЕР!!!

обожаю маринованные опята, а они у вас такие аппетитные, баночки прям как на подбор, у меня прям слюни до пола... моя бабушка всегда мариновала грибы, а вот я никогда не пробовала, как по мне это очень трудоемкий процесс)))

Татьяна, огромное спасибо за комментарий... да эти грибочки просто объедение!!! кстати, готовить их совершенно не сложно, так что обязательно попробуйте приготовить их, эти грибы легко чистятся, та и к тому же они не дорогие, а по вкусу не сравнятся не с чем!!!

Маринованные опята в нашей семье уходят самыми первыми. Еще ни одна из заготовленных баночек не достояла хотя бы до января. Эти грибочки подходят для рецептов многих салатов. Но они вкусные и просто так, сами по себе.

Ноеми, согласны с вами, такие грибочки до зимы не доживают, съедаются первыми... а все потому, что очень очень вкусные! спасибо что нашли время написать комментарий!

Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

Добавить комментарий