Кабачки, фаршированные брынзой

Комментарии

Кабачки моем, очищаем от кожуры и отвариваем до мягкости в подсоленой воде. Разрезаем кабачки вдоль, удаляем часть сердцевины и заполняем фаршем из брынзы, растертой с яйцом, сердцевинами кабачков и мелко нарезанной зелени укропа. Особенно впечатлили маленькие круглые кабачки, класс!

Вадим Маслий, спасибо что зашли на сайт и оставили комментарий!

ой, какие вкусные фаршированные кабачки... никогда раньше не видела таких круглых кабачков... их однозначно легче и удобнее фаршировать... да и выглядят они просто потрясающе... обязательно приготовлю это блюдо в ближайшие дни))) спасибо^=^

Светлана, обязательно приготовьте это вкусное блюдо, не пожалеете... а эти клуглые кабачки-"бомбочки" готовит моя коллега Муся из США, у них там такие растут... у нас таких к сожалению пока не встречала...

Ірино, зробила сьогодні "бомбочки" з грецьким аналогом бринзи. Дуже зручно фарширувати їх, так само, як перці та помідори. Страшенно смачно! Ще раз дякую за рецепт. Оцю теракотову італійську сковорідку, як і багато іншого корисного посуду, купила одразу після перших відвідин Вашого чудового блогу. Майте гарний день! З повагою, Муся. Відправила 2 світлини: "перед" та "після". Скоро приїдуть на вечерю діти, будуть їсти ту смакоту. Дякую, Ірино!

Доброго дня,Муся! Дуже щаслива що ви знайшли час та відправили мені такі чудові фото! Безмежно вдячна! Муся, я вперше бачу такі класні кабачки, у нас таких немає, звичайно що вони просто створені для того, щоб іх нафарширувати... показала чоловікові, він у захваті, каже я б такі з м"ясною начинкою з"ів))) я ніколи раніше таких не бачила! З великим задоволенням публікую ваші фото, думаю багатьом читачам вони будуть цікаві!!! Муся, заходьте застіше на мій блог, готуйте, пишіть, фотографуйте, я буду тільки рада спілкуванню з вами! До зустрічей, з повагою Ірина!!!

Ірино, доброго Вам вечора! Я думала, що в Україні вже все є, і нема чим людей здивувати. Я знайшла в продажу насіння кулястих кабачків: темно-зелених, яскраво жовтих та світло-зелених, як у мене. Будемо живими-здоровими, то десь у лютому-березні наступного року куплю та вишлю, бо зараз уже пізно сіяти городину, мені здається. Щоб і вам, і сусідям було. В Україні все повинно проізростати, крім бананів та ананасів!

Муся, доброго вечора, я вам безмежно вдячна... ви знаєте, я не знала про існування таких кабачків, тепер обов"язково піду у магазин "Насіння", раптом там є, але не впевнена, тому що вже б точно такі кабачкі були на базарі... сьогодні приіздили діти у гості, вони живуть у Карпатах у власному будинку, я ім показала ваше фото страви, вони просто в захваті, і також ніколи не бачили такого сорту))) Муся, ви відкрили для нас, як то кажуть Америку!!! Успіхів вам і всього найкращого! До зустрічі!!!!!!

Як добре, що до Вас завітала саме сьогодні. Чоловік давно просить кабачків у будь-якому вигляді. Зазвичай, я готувала фаршировані кабачки, які були уже зрілими, не молодими, бо молоді можна просто так посмажити, і буде смачно. Зрілі кабачки називали "пацюками", в Америці я їх ніколи не бачила в продажу навіть на базарі. У пацюків, звісно, серцевина вже була з дерев'яним насінням, тому її не використовували в їжу. Як же чудово, коли фаршируються молоді кабачки. Хоч грибами, хоч м"ясом чи бринзою! Коли вирізана серцевина подрібнюється і додається до начинки. Геніально! Також для мене є новою ідея залишати денце, щоб сік не витікав. Я в захваті, дякую! Гарного та теплого Вам літечка!

Муся, доброго дня! Як чудово що ви знову завітали до мене в гості!!! Дуже дякую за теплі слова, мені надзвичайно приємно! Муся, обов"язково приготуйте кабачки, поки вони ще молоденькі, але все одно перш ніж фарширувати іх начинкою, відваріть хвилин 5, і лише потім ставте запікатися... якщо шкірка у кабачка на ваш погляд є твердою, можете іі почистити, я чистила смужками... якщо ви будете готувати з бринзою, начинка вийде трішечки водянистою, і може витікати, але це абсолютно нічого страшного... мій чоловік просто в захваті від цієі страви, хоча більше любить баклажани... і ще... Муся, хочу вам запропонувати сфотографувати свою страву, можно телефоном і вислати мені на пошту, ось сюди breakfast.net.ua@gmail.com, а я іі опублікую під рецептом і буде це виглядати ось так : http://breakfast.net.ua/vypechka/tort-grafskie-razvaliny.html#more-352 буду дуже рада! Успіхів вам і чекаю на звіт!!!

Дякую за додаткові поради. У мене одразу вийшло чудово і дуже смачно. Ще є в холодильнику 3 кабачки-бомбочки, кулясті за формою. Зроблю і вишлю фото. Гарних вихідних Вам!

Муся, добрий вечір! Чудово, що у вас все вийшло, інакше і бути не могло, адже ви чудова господиня! З нетерпіння чекаю на фото!!!

такое мы тоже любим))) надо приготовить!!!

Ренат, готовьте на здоровье, надеюсь блюдо придется по вкусу!!!

Добавить комментарий