Добавить комментарий

Опубликовано 12 апреля 2016 - 03:12 пользователем Муся

Ірино, з запізненням пишу вам захоплений відгук про цей рецепт. Зробила спершу саме так, як у вас. Дуже сподобалося! А після цього почала робити так, як у вас в рецепті моєї улюбленої свинини в гірчиці. Тобто, мариную ніч в холодильнику просто в мисочці під плівкою, а далі - пармезан-сухарики, яйце, знову пармезан-сухарики, знову яйце. Далі пробувала і в духовці, і на чавунній сковорідці (а потім допікала в духовці). Тобто, комбінація обох Ваших рецептів. Навіть пробувала смажити лише на чавунній сковорідці без допікання, але для того трохи сплющувала грудки, як на відбивні. Останні 2 тижні - грудки, грудки, грудки!!! І досі не набридли:) Бідний Пес, їсть філе лосося замість нас (у нас теж один вівчар помер, журилися страшенно, але коли завели цуценя, то стало набагато легше). Була вчора в гостях дочка, я для неї посмажила одну штучку, то вона теж розхвалювала і запевнила, що віднині будуть готувати тільки так (вона з чоловіком - американці, а це означає, що грудки люблять більше, ніж ніжки). Дякую Вам за рецепти і за натхнення їх втілювати в життя!