Готовим вкусно дома - Пошаговые кулинарные рецепты с фото
Добавить комментарий
Спекла баклажан і завітала до Вас, Ірино, за ідеєю що робити з ним далі. Зазвичай я робила азербайджанську страву, змішуючи печений баклажан, йогурт, посічений часник, сіль, спеції і зелень. Зараз захотілося новенького спробувати. Перцю нема, але будуть помідори, часник, зелень і додам козячу фету. Дякую за ідеї!
Спекла баклажан і завітала до Вас, Ірино, за ідеєю що робити з ним далі. Зазвичай я робила азербайджанську страву, змішуючи печений баклажан, йогурт, посічений часник, сіль, спеції і зелень. Зараз захотілося новенького спробувати. Перцю нема, але будуть помідори, часник, зелень і додам козячу фету. Дякую за ідеї!