Булочки з цибулею

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, сьогодні хочу поділитися з вами неймовірно простою, але дуже смачною стравою - це Булочки з цибулею. Чисто випадково натрапила на рецепт польського кулінарного блогера Tomasz Strzelczyk, і він мене одразу заінтригував. Не могла повірити, що цибуля може так швидко приготуватися й при цьому залишитися такою смачною. Яке ж було моє здивування, коли булочки вийшли з духовки - хрустка скоринка, а зверху ніжна, ароматна цибулева начинка. Це було настільки смачно, що я готувала їх два дні поспіль! А на другий день вирішила трохи поекспериментувати - додала зверху шматочок оселедця та присипала дрібно нарізаною зеленою цибулькою. Вийшло не менш апетитно! Обов’язково приготуйте ці булочки й поділіться своїми враженнями. Дуже сподіваюся, що вони будуть такими ж захопленими, як у мене!

Для приготування Булочок з цибулею нам знадобиться:

  • 2 булочки (у мене з сезамом)

  • 1 цибуля

  • 1 яйце

  • 1 ст.л. борошна

  • Сіль, чорний мелений перець до смаку

  • Зерна чіа

  • 20 гр вершкового масла

  • 1 ст.л. олії

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування Булочок з цибулею
Булочки можна взяти будь-які, мені попалися у супермаркеті булочки з сезамом.

Цибулю чистимо та нарізаємо дуже мілким кубиком.
Перекладаємо у мисочку.

До порізаної цибулі додаємо одне яйце, ложку борошна, сіль, чорний мелений перець до смаку.

Ретельно все перемішуємо. 
Наша цибулева начинка готова.

Булочки розрізаємо навпіл.

На кожну булочку викладаємо рівномірний шар цибулевої начинки.

В сковорідку викладаємо вершкове масло та одну ложку олії.
Коли вершкове масло розтопиться, викладаємо булочки цибулевою начинкою вниз, трішечки притискаючи.
Смажимо до появи золотавої скоринки.

Тим часом деко застеляємо пергаментним папером.
Викладаємо на деко підсмажені булочки, посипаємо їх зернятками чіа.

Ставимо у розігріту до 200 градусів духовку та запікаємо приблизно 7-10 хвилин, булочки мають бути хрусткими.

Наші Булочки з цибулею готові!

Булочки вийшли неймовірно смачними, хрусткими з ніжною начинкою.

Такі булочки з цибулею найкраще смакують гарячими, коли сама булочка дуже хрустка.
Неодмінно спробуйте, не пожалкуєте!

А ось такі булочки я готувала на наступний день.
Булочки у мене сирні, не додавала зерна чіа, а поклала зверху на запечену цибулю шматочок оселедця та посипала зеленою цибулькою.

Такий варіант не менш смачний та апетитний!

А це для гарного настрою! Соняшник - це маленьке сонце, яке світить навіть у похмурий день. Ця квітка завжди повертає свій погляд до світла, нагадуючи нам, що навіть коли навколо хмари, десь там обов’язково є сонце. Мені здається, в цьому є своя філософія - шукати світло, навіть коли його майже не видно.
Його золоті пелюстки ніби зібрали в собі тепло літніх днів, запах поля та тихе шелестіння вітру. Стоячи серед зелених стебел, він виглядає впевнено й гордо, наче знає, що краса в простоті. І дивлячись на нього, так і хочеться зупинитися, глибоко вдихнути та просто насолодитися миттю.

СМАЧНОГО!

Коментувати