страви італійської кухні
Піца з цибулею, сосисками та шампіньйонами (Рецепт від читачки Вікторії)
Відпочиваючи в Польщі, ми з чоловіком скуштували піцу з цибулею — і вона нам дуже сподобалась, особливо чоловікові. Повернувшись з відпустки, вирішили приготувати її вдома, і вона вийшла не гірша, а може, навіть смачніша, адже ми додали ще й шампіньйони та нарізані сосиски. Там вона була лише з цибулею, а, як ви розумієте, така страва на любителя. Щоб пришвидшити процес, я використала куплене листкове тісто. У результаті вийшла дуже смачна та ситна піца. Я готувала її порційно, на одному деку вмістилося чотири з половиною піци. Усе вийшло швидко, легко та недорого!
Для приготування Піци з цибулею, сосисками та шампіньйонами нам знадобиться:
- Листкове бездріжджове тісто (у мене — куплене)
- Кілька цибулин
- Шампіньйони
- Сосиски
- Кетчуп
- Твердий сир (у мене — «Російський»)
- Сіль, перець за смаком
Я навмисно не вказую точну кількість кожного інгредієнта, адже кожен може додавати за власним смаком.