Паста з червоною рибою, сиром Фета та помідорами

Опубліковано користувачем Irina

Іноді хочеться приготувати щось просте, але водночас особливе - страву, яка дарує відчуття затишку, аромату та гармонії смаку. Саме такою є Паста з червоною рибою, сиром Фета та помідорами. Вона готується швидко, але виглядає та смакує як страва з італійського ресторану біля моря. Ніжні шматочки червоної риби - лосося або форелі додають пасті вишуканості та користі, адже вони багаті на білок та омега-3 жирні кислоти. Сир Фета надає вершкової солонуватої ніжності, а стиглі помідори створюють приємну кислинку та яскравий колір. Разом ці інгредієнти утворюють ідеальний баланс - соковитий, насичений та свіжий. Коли паста змішується з ароматом оливкової олії та спецій, кухня наповнюється теплом та середземноморськими нотками. Ця страва чудово підходить як для сімейного обіду, так і для затишної вечері при свічках. А ще вона настільки легка в приготуванні, що навіть у будній день ви зможете подарувати собі справжню кулінарну насолоду.

Для приготування Пасти з червоною рибою, сиром Фета та помідорами нам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • 300 гр філе лосося

  • 200 гр помідорів чері

  • 170 гр сиру Фета

  • 240 гр пасти (сухої)

  • 3 ст.л. оливкової олії

  • Сіль, чорний мелений перець до смаку

  • Зелень кропу до смаку

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування дуже смачної страви - Пасти з червоною рибою, сиром Фета та помідорами.
Для цієї страви підійде філе будь-якої червоної риби (я ж обрала лосось).
У мене два стейки по 150 гр.
Пасту також можна обрати за своїм смаком.

У зручну форму для запікання викладаємо червону рибу, сир Фета та помідори чері, розрізані навпіл.
Солимо до смаку (враховуємо, що сир Фета підсолений), перчимо та зверху поливаємо оливковою олією.

Запікаємо продукти при температурі 180 градусів до готовності (приблизно 30-35 хвилин).

Тим часом ставимо варитися пасту (спосіб та час приготування дивимося на упакуванні).

Ось так апетитно виглядають запечені риба, сир та помідори.
З помідорів чері я зняла шкірку, вони гарно пропеклися, тому зробити це не склало ніяких проблем.

Розминаємо все виделкою та перемішуємо.

Додаємо зварену пасту.

Ще раз ретельно перемішуємо.
Бо бажанню додаємо зелень кропу.

Наша Паста з червоною рибою, сиром Фета та помідорами готова.
Викладаємо страву на тарілку та можна пригощатися.

Я свою Пасту з червоною рибою, сиром Фета та помідорами подавала з помідорами.
Це так смачно, що не передати словами.
Це треба скуштувати!

А це для гарного настрою! Погляньте на цю неймовірну Жоржину! Її пишні персикові пелюстки плавно переходять у світло-кремовий центр, немов сонячне світло сяє зсередини. Кожна квітка - це маленький витвір мистецтва природи: багатошарові суцвіття створюють ніжний об’єм та відчуття гармонії. А зелень листя підкреслює свіжість та життєву енергію цієї королеви Львівського ботанічного саду. Вона не просто красива - вона надихає на спокій, творчість та моменти щастя. Доторкніться очима до кожного пелюсткового завитка, відчуйте м’якість кольору та тиху велич природи. Ця Жоржина нагадує, що справжня краса завжди поруч - варто лише помічати її у деталях.

СМАЧНОГО!

Коментувати