Як я і обіцяла представляю вашій увазі неймовірно смачну Піцу з моцарелою та соусом песто. Як приготувати Соус Песто, ви можете дізнатися, якщо перейдете по посиланню. До складу цієї піци також входить кабачок, краще взяти молоденький невеликий цукіні. Ця піца виходить дуже смачною, ароматною, сир добре плавиться, тому краще її подавати гарячою. Дуже прикрашає смак соус песто, а приємну неповторну нотку додає сушений орегано. Я використовувала покупне листкове тісто, в ідеалі якщо воно круглої форми, але оскільки таке в супермаркеті я не знайшла, то довелося скористатися кришкою від каструлі та вирізати коло самостійно. Дорогі друзі, обов'язково спробуйте приготувати цю піцу – не пошкодуєте! Дуже смачно!
Для приготування Піци з моцарелою та соусом песто нам знадобиться:
- Листкове тісто (у мене покупне)
- 2 невеликі помідори
- 1 невеликий кабачок цукіні
- Соус Песто
- 50 гр сира Фета
- 11-12 штук маленьких кульок моцарели
- Орегано сушений
- 1 жовток, щоб змастити піцу
- Декілька оливок
Ось такі продукти нам знадобляться, щоб приготувати смачну, дуже незвичайну піцу.
Кабачок миємо та нарізаємо тонкими кружальцями.
Помідори також нарізаємо кружальцями.
Тісто злегка розморожуємо, трохи розкачуємо та за допомогою кришки вирізаємо коло. Деко застилаємо пергаментним папером та акуратно переносимо на нього наше коло з тіста.
Нам знадобиться салатниця, яку перевертаємо вниз та ставимо посередині кола. На тісто рівномірним шаром викладаємо соус Песто. По краю залишаємо приблизно 1 см не змащеним.
На соус Песто викладаємо порізно порізані кабачки та помідори.
На помідори та кабачки кришимо сир Фета та викладаємо по колу моцарелу (у мене пішло 11 кульок).
Зверху посипаємо орегано сушеним.
Акуратно знімаємо салатницю та за допомогою гострого ножа ділимо внутрішнє коло на 8 рівних трикутників.
Кожен трикутник відгинаємо та з'єднуємо з краєм піци.
Тісто змащуємо жовтком.
Кілька оливок нарізаємо кружальцями та викладаємо на кожну пелюстку.
Ставимо піцу в добре прогріту духовку та запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 25-30 хвилин.
Готову піцу перекладаємо на тарілку та поки вона не охолола пригощаємося.
Ось така краса в мене вийшла. Аромат такий стоїть на кухні, що можна проковтнути язика!
А ось така піца у розрізі. Частуйтесь!
А це для гарного настрою! Ось такі неймовірно красиві троянди подарував мені сьогодні чоловік!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Ольга, спасибо большое! очень рада, что вам понравилась эта пицца, это одна из моих любимых! Заходите еще, всегда рада!
впечатлила пицца!!! ням-ням
Валерия, спасибо!!!
красота просто неимоверная!!! фото хоть на выставку! Ирина, вы молодец!!!
Татьяна, вы не представляете как приятно получать вот такие комментарии как ваш!!! спасибо за теплые слова, которые вдохновляют!
оболденная пицца... как на вкус, так и на вид... жаль кабачков нету... а если вместо них колбаску положить? наверное тоже как вариант будет вкусно?
спасибо огромное... видно что в ваших блюдах есть душа!!!
Нелля, пицца эта ну очень вкусная... насчет колбаски, а почему бы и нет? Экспериментируйте, и обязательно поделитесь впечатлениями, очень жду!!! Успехов!!!
ПИЦЦА ПРОСТО КРАСАВА!!!!!
Анастасья, спасибо! А какая она вкусная!!!
пицца просто фантастическая))) дождусь выходных и порадую жену!
Ирина, спасибо!
Тимофей, как приятно, что ко мне в гости заходят не только женщины, конечно приготовьте и порадуйте свою половину, думаю, она оценит это по достоинству...
успехов!
если не тяжело, напишите о результате, а можете даже фото прислать, с удовольствием его опубликую!
интересная пицца... надо приготовить, только мужу вместо кабачков положу колбасу... спасибо, очень красивая пицца!
Александра, и вам спасибо за комментарий... мой муж тоже мясоед, но эту пиццу оценил по достоинству!
какая живописная пицца!!!!так бы и съела кусочек!!!
Ирина, вы как всегда молодец!!!
muchka, спасибо! приготовьте не пожалеете!!!
чудесный рецепт, очень вкусно и эффектно! спасибо большое!