Їстівний заєць «Шибеник» (Рецепт від Вікторії і Сашка)

Опубліковано користувачем Irina

Друзі! Сьогодні я відкриваю нову рубрику «Їстівні картинки», яка буде розміщена в розділі «Смачні рецепти для малюка». Тут ви знайдете страви у вигляді комашок, комах, тварин, машинок і т.д., а допомагати мені в цьому може кожен. Сьогодні я отримала дуже цікавого зайця «Шибеника», який приготований зі смачної ковбаски, яйця та плавленого сиру, а придумав і приготував його мій онук Сашенька, якому 7 років. Допомагала йому, звичайно ж, мама Вікторія. Ідея приготування ось такого дуже симпатичного зайчика виникла, завдяки грі «Best Fiends», в якій комашки ведуть боротьбу зі слимаками. Шибеник вийшов дуже симпатичний, до того ж смачний. Ще раніше ми разом з Сашенькою готували Їстівну Гусеницю з яєць. Впевнена, що такі цікаві страви сподобаються вашим діткам, тому якщо у вас є ідеї, приєднуйтесь!

Для приготування їстівного зайця «Шибеник» нам знадобиться:

  •     3-4 кружечка ковбаси (яка більше до смаку)
  •     1 варене накруто яйце
  •     1 шматочок плавленого сиру

Щоб приготувати їстівного зайця «Шибеник» нарізаємо кілька кружалець ковбаси (в даному випадку Салямі).

На тарілочку (посередині) викладаємо цілий кружечок ковбаси. З двох інших кусочків вирізаємо лапки та вушка і викладаємо зверху, знизу. З боків робимо невеликі лапки із залишків ковбаски.

Зварене накруто яйце нарізаємо кружечками. Зайвий білок обрізаємо і викладаємо у вигляді очей.

Нам залишилося зробити тільки зуби зайця «Шибеника», для чого використовуємо тонкі шматочки плавленого сиру.

Ось такий симпатичний, смачний зайчик вийшов у Сашка. Відрізаємо шматочок хліба і можна пригощатися!

СМАЧНОГО і нехай ваш малюк росте здоровим!

Коментарі

Опубліковано 12 червня 2019 - 19:08 користувачем Жанна

симпатяшный заяц, с такими огромными глазами! Сашенька молодец!

Опубліковано 13 червня 2019 - 11:35 користувачем Irina

Жанна! це точно, наш Сашуля такий!!! А зайчик не тільки симпатичний, но і смачний!

Опубліковано 03 червня 2019 - 09:09 користувачем Irina

Дорогие друзья! Если вам понравился рецепт, пишите комментарии, задавайте вопросы, автор рецепта с удовольствием на них ответит!

Коментувати