Коментувати

Опубліковано 10 січня 2016 - 22:05 користувачем Муся

Дуже гарний рецепт! Чоловік смакував і запевняв мене, що я використовувала не філе тріски, а свіжих крабів!:) Додала 2 невеличких пакетики соусу з гірчиці (не знаю які складові, але він досить рідкий, приблизно, як кефір). Ми купуємо улюблену червону копчену рибку, до якої додається пакетик соусу, і який завжди іде до холодильника не відкритий. Потім його додаю до різних інших страв. Збила 2 яйця, соус і сік лимону (приблизно 2 ч.л.). Ще надибала в холодильнику пів голівки свіжої брокколі, порізала без попередньої теплової обробки маленькими шматочками. Розмісила все (укроп, тертий сир, спеції, трохи солі, смажену цибулю включно). Поставила до духовки. За 5 хв. до готовності насипала ще додаткового тертого сиру згори. Він лише встиг добре розплавитися, не підрум'янився, але мені і чоловікові було байдуже!:) А після того, як дістала страву з духовки - ще додатковий укроп на шар розплавленого сиру. Була б січена зелененька цибулька, було б ще краще, але то - наступного разу, бо тепер тріску, яку не дуже люблю за її "черствість", буду готувати тільки так. Дякую, Ірино, Ви надихаєте! Бажаю Вам невичерпних ідей в новому році!