Гриби з сиром в тісті на шпажках

Опубліковано користувачем Irina

Гриби з сиром в тісті на шпажках - це закуска, яка нікого не залишить байдужою, незважаючи на те, що готувати її зовсім не складно, тим паче, якщо використовувати вже готове листкове тісто. Для приготування цієї страви потрібні гриби печериці не великих розмірів, саме такі мені попалися в супермаркеті. Сир для цієї страви можна використовувати найрізноманітніший - будь-який твердий, моцарелу і навіть плавлений сирок. Не буду довго розповідати, яка смачна закуска у мене вийшла, краще поділюся рецептом.

Для приготування грибів з сиром в тісті на шпажках нам знадобиться: (6 шпаг)

  • 30 шт. печериць невеликого розміру
  • 100 гр. твердого сиру
  • Упаковка листкового тіста
  • Сіль за смаком
  • Олія
  • Яйце для змащення
  • Кунжут

Печериці чистимо від шкірки, промиваємо і просушуємо.

На олії обсмажуємо гриби, злегка солимо і відставляємо, щоб охололи.

Сир нарізаємо кубиками в розмір підсмажених грибів.

Нанизуємо на шпажку по черзі гриби і шматочки сиру.

Тісто нарізаємо смужками близько 3 см і акуратно, щоб не було щілин, обкручуємо гриби. Якщо залишаться щілини, сир, який розплавиться, може витікати.

Викладаємо наші шпажки на деко, змащене водою.

Яйце злегка збиваємо виделкою, змащуємо зверху тісто і присипаємо кунжутом.

Запікаємо Гриби з сиром в тісті на шпажках в духовці при температцрі 180 градусів приблизно 35-40 хвилин. Я ще 3 хвилини потримала під грилем, щоб страва гарно подрумянилася.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 16 липня 2017 - 10:49 користувачем Вадим

КРАСИВО,ЭСТЕТИЧНО,ОЧЕНЬ ВКУСНО!!!!

Опубліковано 16 липня 2017 - 23:38 користувачем Irina

Вадим! Огромное спасибо за такую оценку блюда! мне приятно!!!

Опубліковано 03 лютого 2016 - 14:21 користувачем Галина

потрясающая закуска и выглядит аппетитно! обязательно в ближайшее время попробую приготовить)))
спасибо за интересную идею!

Опубліковано 03 лютого 2016 - 18:55 користувачем Irina

Галина, готовьте на здоровье, надеюсь у вас все получится и понравится!

Опубліковано 16 березня 2015 - 18:30 користувачем лера

обязательно приготовлю своим родным такое необыкновенно оригинальное и очень вкусное блюдо.
спасибо за доступные и не сложные рецепты!!!

Опубліковано 17 березня 2015 - 21:13 користувачем Irina

лера, на здоровье, обязательно приготовьте, уверена, вам понравится!

Опубліковано 04 серпня 2013 - 23:32 користувачем Стас

Потрясающе выглядит, вы молодец!

Опубліковано 07 серпня 2013 - 00:17 користувачем Irina

Стас, спасибо! Мне приятно!

Опубліковано 24 травня 2013 - 15:18 користувачем Наташа

Оригінальненько! Таке блюдо підійде до святкового столу!

Опубліковано 24 травня 2013 - 22:44 користувачем Irina

Дякую за гарний коментар!

Опубліковано 30 квітня 2013 - 22:35 користувачем VeroNika

Чесно кажучи, багато рецептів бачила , але такий вперше!) ви професіонал!

Опубліковано 30 квітня 2013 - 23:58 користувачем Irina

Дякую, мені приємно, що вам подобається, обов"язково спробуйте приготувати, це зовсім не складно! І дуже смачно!

Опубліковано 29 квітня 2013 - 21:22 користувачем Алла

Ух ты!!!!!Классно придумано.Хочу попробовать приготовить своим домашним.А вам особый респект.

Опубліковано 29 квітня 2013 - 22:21 користувачем Irina

Аллочка, спасибо, обязательно попробуйте приготовить и заходите опять, я завтра буду готовить еще одно интересное блюдо с шампиньонами!

Коментувати