Коментувати

Опубліковано 09 квітня 2015 - 21:47 користувачем Irina

КАтя, я теж таке чула, щоб паска піднялася рівно, перед випіканням в середину втикають дерев'яну паличку. Через певний час паличку виймають, якщо вона суха, паска готова. Але я такого ніколи не практикувала.
Хлібопіч дуже гарно вимішує тісто на протязі двох годин, воно не дуже густе і не дуже рідке, воно підходить декілька разів, потім у формі для випікання ще раз, а це саме основне правило для того, щоб пасочки були не тільки смачними але і рівненькими...
Паски по цьому рецепту виходять дуже здобними, ароматними, вони гарно нарізаються...
Сподіваюсь, відповіла вам на запитання..
Успіхів і Веселих Свят!