Готовим вкусно дома - Пошаговые кулинарные рецепты с фото
Добавить комментарий
Божена, гарбуз звісно, що можна морозити, а зимою використовувати для приготування різних страв! Це можна зробити кількома способами: 1. Гарбуз почистити, нарізати невеличкими кубиками, запакувати порційно та заморозити.
2. Гарбуз почистити та потерти на великій терці, розфасувати по емкостям та заморозити.
3. Відварити кусочки гарбуза кілька хвилин в киплячій воді або підсушити 5-10 хвилин в духовці, пробити блендером, гарбузове пюре розкласти у контейнери та заморозити. Таким способом збережеться смак та консистенція гарбуза при розморожуванні.
До речі, для заморожування підійде гарбуз будь якого сорту, але особисто мені найбільше до вподоби гарбуз сорту Баттернат.
Успіхів вам, Божена!
Божена, гарбуз звісно, що можна морозити, а зимою використовувати для приготування різних страв! Це можна зробити кількома способами: 1. Гарбуз почистити, нарізати невеличкими кубиками, запакувати порційно та заморозити.
2. Гарбуз почистити та потерти на великій терці, розфасувати по емкостям та заморозити.
3. Відварити кусочки гарбуза кілька хвилин в киплячій воді або підсушити 5-10 хвилин в духовці, пробити блендером, гарбузове пюре розкласти у контейнери та заморозити. Таким способом збережеться смак та консистенція гарбуза при розморожуванні.
До речі, для заморожування підійде гарбуз будь якого сорту, але особисто мені найбільше до вподоби гарбуз сорту Баттернат.
Успіхів вам, Божена!