Канапки зі слабосоленим лососем і оливками

Опубліковано користувачем Irina

Смачні канапки - це завжди актуально! Їх їдять вранці до філіжанки кави, в обід і на вечерю, без них не обходиться жоден святковий стіл. Я дуже люблю їх готувати, використовуючи найрізноманітніші інгредієнти - сир, ковбасу, шинку, крабові палички і багато іншого. Сьогодні на вечерю я вирішила приготувати дуже смачні канапки з французького багета зі слабосоленим лососем і оливками. Доповнив смак зелений виноград і листя салату, якими я прикрасила канапки. Щоб канапки щей  красиво виглядали зовні, я використовувала спеціальні шпажки, на які наколола рибу і оливки. Вийшло дуже смачно, канапки зникли за лічені хвилини!

Для приготування канапок зі слабосоленим лососем і оливками нам знадобиться:

  • 9 шматочків багета
  • 9 оливок
  • 9 продовгастих шматочків лосося
  • Вершкове масло
  • Листя салату
  • Виноград
  • Зелень петрушки

Нарізаємо французький багет на тонкі шматочки і змащуємо їх вершковим маслом.

У мене лосось нарізний в упаковці, тому нарізати не потрібно було. Якщо у вас одним шматком, нарізаємо продовгастими смужками. Звертаємо смужки лосося в трубочку. Наколюємо спочатку на шпажку оливку, а потім трубочку з риби і вставляємо в шматочок багета.

Збоку на канапку кладемо листочок салату і невелику гілочку петрушки.

Виноград розрізаємо навпіл і прикрашаємо канапки. Ось так все легко і просто, а головне - смачно!

Такі канапки стануть відмінним рішенням для святкового столу, їх можна подавати для фуршетного столу.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 30 травня 2015 - 19:49 користувачем Tata

приготовила эти бутерброды на ДР, всем очень понравились...
не использовала виноград, но думаю это не сильно отразилось на вкусе...
спасибо!

Опубліковано 30 травня 2015 - 22:33 користувачем Irina

На здоровье!

Опубліковано 06 грудня 2013 - 19:08 користувачем Irina

такие бутрики приготовлю на новый год... очень симпатичные...

Опубліковано 08 грудня 2013 - 00:02 користувачем Irina

Спасибо... и очень вкусные!

Коментувати