Дитячий суп-пюре з манкою

Опубліковано користувачем Irina

Нашому малюку скоро 1 рік та 5 місяців, він дуже активний, тому намагаємося готувати йому страви калорійні, але при цьому корисні та легко засвоювані. Сьогодні у його раціоні неймовірно смачний суп-пюре, приготований на телятині, з додаванням манної крупи. Зварений супчик збиваємо блендером, виходить справжній овочевий суп-пюре, який наш малюк дуже любить. Майже всі овочі для дитячого супчика з нашого городу, тому екологічно чисті. Наші старання винагороджені – миска супу з'їдена та сита дитина побігла грати.

Для приготування супу-пюре з манкою нам знадобиться:

  •     Шматок телятини
  •     800 мл. води
  •     2 середні картоплини
  •     1 морква
  •     1/2 цибулини
  •     Шматок цвітної капусти
  •     2-3 кружечки молодого кабачка
  •     10 шт. зеленого горошку
  •     Зелень кропу
  •     2 ст.л. манної крупи
  •     Сіль до смаку

Телятину миємо та ставимо варитись, коли підійде пінка, акуратно її знімаємо. Всі овочі чистимо, миємо та нарізаємо.

Додаємо до супу моркву, цибулю та картоплю. Трохи пізніше додаємо цвітну капусту, кабачок та зелений горошок.

Варимо приблизно 15 хвилин.

Додаємо манну крупу, щоб вона не була грудочками, потихеньку всипаємо її в киплячий суп, постійно помішуючи. Варимо ще 10 хвилин.

Додаємо сіль, дрібно порізаний кріп.

Наш смачний суп з манкою, дуже наваристий та корисний, готовий. Тепер залишилося його збити блендером, причому разом із телятиною, щоб він став однакової консистенції.

СМАЧНОГО та нехай ваш малюк росте здоровим!

Коментувати