Фаршировані булочки

Опубліковано користувачем Irina

Вчора на сніданок я готувала дуже смачну закуску. Ніхто не буде сперечатися з тим, що калорійний, смачний сніданок - це успіх гарного дня. Приготування ось такої апетитної страви потребує всього кілька хвилин, особливо, якщо у вас є мікрохвильова піч з грилем. Можна звичайно, запекти булочки в духовці, однак в таку спеку навіть не хочеться до неї підходити, тому особисто я, в літній жаркий час намагаюся використовувати або мультиварку, або мікрохвильовку. Нафарширувати булочки можна самими різними продуктами - яйцями, грибами, шинкою, зеленню, сиром і т.д. Можна додати за смаком часник, зелень, зелену цибулю, майонез чи сметану. Загалом з цією стравою можна сміливо експериментувати, насолоджуючись все новими і новими смаками. Я використовувала для булочок молочну ковбасу, помідор і сир. Начинка вийшла дуже смачною, а в поєднанні з булочками, у яких добре пропечена, хрустка скоринка - просто супер.

Для приготування фаршированих булочок нам знадобиться:

  • 4 невеликі продовгасті булочки
  • 120 гр. молочної ковбаси (або за смаком)
  • 80 гр. твердого сиру
  • 1 помідор
  • 4 ч.л. сметани (можна замінити майонезом)
  • Сіль, чорний перець за смаком

Ось такі продукти нам знадобляться для приготування дуже смачних фаршированих булочок.

Для початку підготуємо всі інгредієнти. Молочну ковбасу нарізаємо дуже дрібними кубиками.

Твердий сир натираємо на великій тертці. Трохи сиру відкладаємо, він нам знадобиться, щоб покрити булочки зверху.

З помідора знімаємо шкірку. Зробити це дуже легко, опустити помідор у окріп і шкарка зніметься дуже легко. Нарізаємо помідор дрібними кубиками.

Підготовлені продукти викладаємо в мисочку, солимо, перчимо і перемішуємо. За бажанням можна додати зелень.

У булочок зрізаємо верхівки, виймаємо серединку.

Кожну булочку з середени змащуємо сметаною або майонезом. На кожну булочку у мене пішла 1 ч.л. сметани.

Підготовлені булочки заповнюємо начинкою.

Зверху викладаємо потертий сир.

Ставимо в мікрохвильову піч і запікаємо приблизно 5-6 хвилин «Мікрохвилі + гриль». Наші фаршировані булочки з хрусткою скоринкою і дуже смачною начинкою готові.

Сподіваюсь, що від такого сніданку ніхто не відмовиться!

А це для гарного настрою! Друзі, моя постійна читачка Вікторія дуже любить фотографувати. Мене це дуже тішить, оскільки красиві фото різних квітів вона надсилає мені на пошту. Обожнюю отримувати такі фото від читачів. Ну хіба ось такі незвичайно ніжні квіти можуть не сподобається? Думаю що ні! Мені дуже подобається. Дякую Вікторії за гарний настрій !!!

СМАЧНОГО!

 

Коментарі

Опубліковано 22 січня 2020 - 21:07 користувачем Valentin@

приготовила детям такие булочки, лопали за обе щеки))) очень вкусно, спасибо за рецепт!

Опубліковано 24 січня 2020 - 22:11 користувачем Irina

Valentin@, на здоровье!!! очень рада, что булочки понравились деткам!!! спасибо за комментарий! заходите еще, всегда рада!!!

Опубліковано 26 жовтня 2018 - 14:51 користувачем iriska

рецепт привлекает своей простой, красотой и оригинальностью, обязательно приготовлю, порадую семью!

Опубліковано 30 жовтня 2018 - 09:59 користувачем Irina

iriska, спасибо! готовьте на здоровье, радуйте семью!!! Успехов! Жду результата!

Опубліковано 12 листопада 2017 - 17:09 користувачем Leptusa

у меня такие фаршированные булочки уходят на ура! очень вкусно, очень быстро, доступно, а главное, сытно!!! вот такие булочки были у меня сегодня на обед!

Опубліковано 13 листопада 2017 - 17:13 користувачем Irina

Leptusa, ваши булочки просто объедение! ням-ням! спасибо за классную фотку, в ближайшее время опубликую!

Опубліковано 12 березня 2018 - 17:06 користувачем Мария_Винница

Ирина, здравствуйте! нашла ваш сайт и уже который час не могу оторваться, столько всего вкусного и доступного! я тоже очень часто готовлю фаршированные булочки, причем начинку выдумываю сама, фарширую тем, что есть в холодильнике))) хочу поделиться начинкой, которая мне особенно нравится. Это - мелко порезанная колбаса, причем любая, включая сосиски, сыр, который хорошо плавится, зелень (укроп, зеленый лук), соль, перец. Все нарезается мелким кубиком, добавляется сырое яйцо, все хорошо перемешивается и наполняются булочки, серединка которых смазана маслом или майонезом.. запекаю булочки в духовке до готовности. Получается очень вкусно и сытно! Ирина, спасибо за интересные рецепты, уже присмотрела некоторые на Паску!

Опубліковано 13 березня 2018 - 22:05 користувачем Irina

Мария_Винница, всегда очень рада новым гостям! вы так вкусно описали свои булочки, да еще и фото прислали, что у меня прямо слюнки до пола))) обязательно воспользуюсь вашим рецептом и приготовлю такие булочки... кстати у меня была мысль по поводу яйца, но хотела сверху на начинку разбить перепелиное яйцо, но ваш вариант просто класс! готовьте на здоровье, я очень рада, что вам нравятся рецепты... спасибо за чудесное фото приготовленного вами блюда! с удовольствием его опубликую!

Опубліковано 13 липня 2016 - 18:34 користувачем домохозяйка

очень заманчивый рецепт, обязательно приготовлю!
спасибо за интересные идеи!

Опубліковано 13 липня 2016 - 21:45 користувачем Irina

домохозяйка, на здоровье!!!

Опубліковано 05 липня 2016 - 15:46 користувачем Вадим

буду готовить, забираю в копилку)))
люблю простые и доступные рецепты)))
возможно что-то изменю, но за основу буду брать ваш,Ирина, рецепт!
спасибо!

Опубліковано 06 липня 2016 - 17:21 користувачем Irina

Вадим, обязательно приготовьте не пожалеете, получается очень вкусно! можно добавить грибочки!

Коментувати