Хот-дог по домашньому

Опубліковано користувачем Irina

Хот-дог, або сандвіч з сосискою користується в моїй родині особливою популярністю, його люблять всі. Приготувати цю страву дуже легко і просто, тим більше що в супермаркетах продають спеціальні булочки для хот-догів. Саме їх я сьогодні і купила. Щоб хот-дог вийшов смачним, сосиски краще використовувати ті, що дорожчі. Дуже люблю хот-доги з корейською морквою, але оскільки у мене не виявилося її під рукою, я приготувала зі свіжим помідором і консервованими огірками. Імпровізувала, можна сказати «на ходу». В результаті вийшло дуже смачно. Зазвичай, гарячі бутерброди і хот-доги готую в мікрохвильовій печі, але сьогодні мені захотілося їх запекти в духовці, щоб булочка вийшла дуже хрусткою. Це мені вдалося!

Для приготування 2 хот-догів нам знадобиться:

  • 2 булочки для хот-дога
  • 4 сосиски
  • Кетчуп
  • Майонез
  • Гірчиця
  • 1 великий помідор
  • 2 консервованих огірка
  • 50 гр. твердого сиру
  • Зелень кропу

Булочки акуратно розрізаємо уздовж, але не до кінця і змащуємо кетчупом.

В булочки кладемо сосиски.

Помідори і огірки нарізаємо кружечками і викладаємо - огірки по одну сторону сосиски, а помідори - по іншу.

Зверху на сосиску додаємо майонез і гірчицю за смаком.

Сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо ним наші хот-доги.

Викладаємо хот-доги на деко і ставимо в добре прогріту духовку. Запікаємо хвилин 15, поки булочка не стане хрусткою, а сир - розплавиться.

Виймаємо готові хот-доги на тарілку і посипаємо дрібно порізаним кропом.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 26 січня 2018 - 10:24 користувачем Галина

хот-доги просто супер! не давала помидоры, из-за их отсутствия))) всем понравилось))) спасибо))) а вот и фото!

Опубліковано 26 січня 2018 - 15:42 користувачем Irina

Галина, какие вкусніе и аппетитніе хот-доги у вас получились!!! Супер просто! Очень благодарна за присланное фото хот-догов, с удовольствием его опубликую! Галина, заходите еще, всегда рада!

Опубліковано 16 липня 2013 - 18:03 користувачем Тарас

Слюни потекли....

Опубліковано 17 липня 2013 - 14:53 користувачем Irina

Спасибо....

Коментувати