Курячі гомілки в паніровці

Опубліковано користувачем Irina

Друзі, сьогодні у мене дуже цікавий рецепт. Ми будемо готувати Курячі гомілки в паніровці. В результаті отримаємо не тільки смачну страву, але ще й дуже оригінальну. Таку страву можна приготувати як на вечерю чи обід, так і подати до святкового столу, і повірте, ваші гості будуть у захваті. Для маринаду гомілок можна використовувати свої улюблені приправи. Я готувала з гірчицею, але також дуже смачно виходить з соєвим соусом. Нам дуже подобається такий варіант приготування курячих гомілок, тому дуже сподіваюся, що вам рецепт також сподобається.

Для приготування Курячих гомілок в паніровці нам знадобиться:

  • 6 курячих гомілок
  • 3 зубчики часнику
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку
  • Рослинна олія
  • 150 гр сметани
  • 1 яйце
  • 100 гр панірувальних сухарів
  • 1/3 склянки борошна
  • Паприка до смаку
  • Сіль до смаку
  • 1 ст.л. гірчиці

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування неймовірно смачної страви, а саме, Курячих гомілок в паніровці.

З гомілок знімаємо шкірку.

Розрізаємо курячі гомілки з двох сторін вздовж кісточки.

Кожну гомілку солимо, перчимо до смаку.
Вичавлюємо часник та натираємо ним кожну гомілку.

На кожній гомілці відрізаємо внизу кісточку разом зі шкіркою.

Підготовлені курячі гомілки викладаємо в миску, додаємо 1-2 столові ложки олії, гірчицю.
По бажанню гірчицю можна замінити на соєвий соус.

Ретельно все перемішуємо та відставляємо мінімум на 30 хвилин.

Тим часом приготуємо сметанно-яєчну суміш та панірування.
В миску виливаємо сметану, додаємо яйце, трішечки солимо.

Добре все перемішуємо.

В тарілку висипаємо панірувальні сухарі, додаємо борошно та паприку (я додала паприки 1 ч.л.), дрібку солі.

Ретельно все перемішуємо.

Деко, в якому будемо запікати Курячі гомілки в паніровці вистилаємо пергаментним папером.
Звертаю вашу увагу, що пергаментний папір має бути хорошої якості, інакше готові гомілки важко буде зняти.
Кожну курячу гомілку опускаємо у сметанну з яйцем.

Потім у панірувальні сухарі з обох сторін.

Викладаємо Курячі гомілки в паніровці на деко.
Зверху накриваємо фольгою чи пергаментним папером, змоченим водою.

Запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин.

Ось така дуже смачна та апетитна страва у мене вийшла.
Курячі гомілки в паніровці вийшли дуже запашними, соковитими та м'якенькими.

До Курячих гомілок в паніровці я подавала овочевий салат зі свіжих огірків, помідорів та цибулі, заправлений оливковою олією.

Неодмінно спробуйте приготувати курячі гомілки саме за таким рецептом, це дуже ефектно виглядає, до того ж неймовірно смачно.

А це для гарного настрою! Троянди - білі, червоні, жовті, рожеві. Кожна троянда особлива по своєму, але кожна з них неймовірно ніжна! Напевно, не багато знайдеться людей, які не вважали б троянду королевою серед квітів. Ці квіти - чарівне та ніжне творіння самої природи.

СМАЧНОГО!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.