Плов з курячими сердечками

Опубліковано користувачем Irina

Багато хто доволі скептично ставиться до такого субпродукту, як курячі сердечка. А даремно! З курячих сердечок можна приготувати безліч смачних страв. Сьогодні я поділюся рецептом неймовірно смачного плову, до складу якого входить не баранина, свинина чи курятина, а саме, курячі сердечка. І повірте, страва виходить настільки смачна, що будуть просити добавки. Щоб полегшити процес приготування я використовувала свою кухонну помічницю - мультиварку. Зі спецій брала лише сіль, чорний мелений перець та карі. Можна використати спеціальну приправу до плову. І так, хто хоче спробувати щось новеньке, приєднуйтесь!

Для приготування Плову з курячими сердечками нам знадобиться:

  • 500 гр курячих сердечок
  • 200 гр рису (у мене круглий)
  • 1 велика морква
  • 1 велика цибуля
  • 4 зубчики часнику
  • Сіль, чорний мелений перець до смаку
  • Улюблені приправи до смаку (у мене карі)
  • Олія для смаження
  • 450-500 мл води

Ось такі продукти знадобляться для приготування смачного Плову з курячими сердечками.

В першу чергу підготуємо курячі сердечка.
Гарно їх миємо, з кожного сердечка зрізаємо жир та судини, розрізаємо навпіл.
Якщо є згустки крові, виймаємо їх.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком.

Моркву нарізаємо соломкою.

У чашу мультиварки наливаємо олію, викладаємо курячі сердечка та смажимо приблизно 20 хвилин.

Спочатку при смаженні буде виділятися волога.
Коли вся волога випарується додаємо до обсмажених сердечок порізані цибулю та моркву.

Ретельно все перемішуємо та обсмажуємо 3-5 хвилин.

Тепер додаємо зубчики часнику (цілі, не порізані).

Сюди ж додаємо промитий рис.
Додаємо сіль, перець, приправи до смаку та все перемішуємо.

Додаємо воду, закриваємо кришку мультиварки, ставимо програму “Плов” та тушимо до звукового сигналу.
Якщо готувати Плов з курячими сердечками у сковороді - тушимо приблизно 35-40 хвилин.

Під час готування я Плов з курячими сердечками не перемішую.

Наша страва готова.
Плов вийшов дуже смачним та ситним.

Викладаємо Плов з курячими сердечками в тарілку, по бажанню прикрашаємо зеленню.
Я подавала плов з помідорами.
Неймовірно смачно!!! Варто спробувати!!!

А це для гарного настрою! Чарівність квітки полягає в її протиріччях: такий тонкий за формою, але сильний аромат, такий маленький за розміром, але чудовий за красою, такий короткий термін життя, але з таким довгим ефектом. (Террі Гійлеметс). Жовті лілії - вони неймовірні!!!

СМАЧНОГО!

 

Коментувати