Шоколадно - масляний крем

Опубліковано користувачем Irina

Дорогі мої господині! Ви вже визначились, який тортик будете пекти на Новий Рік? А з яким кремом? Ще ні? Тоді я пропоную вам неймовірно смачний і дуже-дуже ніжний шоколадно - масляний крем, який чудово підійде для тортів, тістечок, еклерів та іншої випічки. Я з цим кремом готувала шоколадний бісквітний торт, рецепт якого опублікую найближчим часом. Ну а поки викладаю рецепт і докладний опис, як в домашніх умовах приготувати смачний крем, можливо він комусь стане в нагоді.

Для приготування шоколадно - масляного крему нам знадобиться:

  • 200 гр. вершкового масла
  • 8-10 ст.л. згущеного молока
  • 1-2 ст.л. без гірки какао-порошку

Ось такі прості і доступні інгредієнти нам потрібні для приготування смачного крему.

М'яке вершкове масло кладемо в миску і збиваємо на малій або середній швидкості міксера, до пишності.

Не припиняючи збивати, додаємо невеликими порціями згущене молоко.

Ось така пишна маса виходить.

Додаємо просіяне какао.

Добре збиваємо крем міксером до отримання однорідної консистенції.

Все! Наш надзвичайно смачний та ніжний шоколадно - масляний крем готовий. За бажанням в крем можна додати горіхи.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 14 квітня 2016 - 14:35 користувачем Ирина

Буду в выходные готовить тортик, хочу украсить этим кремом... судя по всему готовится он достаточно просто и никаких проблем возникнуть не должно... обязательно отпишусь как получилось!

Опубліковано 14 квітня 2016 - 17:10 користувачем Irina

Ирина, крем просто бесподобный, и получится он 100 процентов, так что смело готовьте! жду результат!!!

Опубліковано 11 березня 2016 - 09:30 користувачем Евгения

Ирина, спасибо!я очень люблю такой крем)))этот нежный пышный масляный крем, хорошо подходит для украшения разных тортов, кексов, капкейков и печений)))а можно сделать разные цвета с помощью пищевых красителей и торт будет еще наряднее)))

Опубліковано 11 березня 2016 - 20:22 користувачем Irina

Евгения, на здоровье, да этот крем настолько воздушный и вкусный, что украсит вкус любой выпечки!

Опубліковано 10 січня 2016 - 14:36 користувачем Мария

Ирина, это у вас Французский шоколадный масляный крем, который отлично подходит для украшения тортов и пирожных. Но, масло должно быть мягкое, комнатной температуры, я никогда его не грею в микроволновке!

Опубліковано 11 січня 2016 - 09:45 користувачем Irina

Мария, приветствую вас на своем блоге! Спасибо за интересный коммент и полезный совет!

Опубліковано 20 грудня 2015 - 17:51 користувачем Иванна

Ирина, попробовала сегодня приготовить крем с половины продуктов, ну так чисто на пробу... не ожидала такого результата, сгущенка придает крему какой-то неповторимый вкус... казалось бы так все просто, но настолько вкусно))) теперь я уверена, каким кремом буду украшать новогодний торт!!!

Опубліковано 21 грудня 2015 - 18:25 користувачем Irina

Иванна, очень рада, что крем понравился... с наступающими праздниками и вкусного тортика!

Опубліковано 17 грудня 2015 - 22:36 користувачем Leptusa

просто и вкусно!!! подойдет к любому торту!

Опубліковано 19 грудня 2015 - 10:39 користувачем Irina

Leptusa, это точно вы подметили, такой нежней крем подойдет практически для любой выпечки... обязательно попробуйте, гарантирую вам понравится!

Коментувати