Звісно, що в ідеалі гамбургер виглядає трохи інакше, з листочком салату, з солоним огірком і цибулею. Я теж такі часто готую. Але сьогодні у мене гамбургери не менше смачні, хоча і без салату, тому що запечені в духовці до рум'яної скоринки. Влітку такі гамбургери часто беремо з собою на пікнік. Вони легко і просто готуються, тим більше що продаються вже готові булочки з кунжутним насінням.
Для приготування гамбургерів нам знадобиться:
- 4 круглі булочки з кунжутним насінням
- 300 гр. фаршу
- 1-2 помідори
- Сир пластинками
- Кетчуп
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія
- Приправа до фаршу
Фарш солимо, перчимо за смаком, додаємо приправу. Ділимо його на 4 частини, формуємо котлетки і смажимо на олії з обох сторін.
Булочки розрізаємо навпіл.
Помідори нарізаємо кружечками.
Нижню частину булочки змащуємо кетчупом, викладаємо пластинку сиру.
На сир викладаємо кружечок помідора.
На помідор викладаємо котлету.
На котлету знову викладаємо пластинку сиру.
Накриваємо другою половиною булочки.
Деко змащуємо маргарином.
Відправляємо гамбургери на кілька хвилин в духовку, щоб подрумянились.
Наші гамбургери готові.
СМАЧНОГО!
Коментарі
сегодня приготовила гамбургеры по вашему рецепту, что могу сказать, дети слопали за секунду... а это говорит о многом!!!
невероятно вкусно, спасибо вам, Ирина на чудесные,такие домашние рецепты, доступные и очень-очень вкусные)))
в планах много разных блюд, особенно десертов!
теперь я ваша постоянная гостья!!!
наталия, как я рада, что вашим деткам понравились домашние, приготовленные с душой гамбургеры, которые не сравняться с покупными... готовьте на здоровье, радуйте своих деток и не забывайте делиться мнением!!! Успехов!!!
Ой как вкусно и очень просто!
Да, рецепт очень простой, но блюдо получается очень вкусным, особенно любят дети!
Очень вкусная хрустящая корочка)))
Мне тоже очень нравится!
сьогодні на сніданок знову приготувала гамбургери за цим рецептом, вийшло неймовірно смачно) трішечки внесла корективи, а саме, замість кетчупу брала часниковий соус) це неймовірно смачно!