Друзі, сьогодні у мене дуже цікавий рецепт. Ми будемо готувати Курячі гомілки в паніровці. В результаті отримаємо не тільки смачну страву, але ще й дуже оригінальну. Таку страву можна приготувати як на вечерю чи обід, так і подати до святкового столу, і повірте, ваші гості будуть у захваті. Для маринаду гомілок можна використовувати свої улюблені приправи. Я готувала з гірчицею, але також дуже смачно виходить з соєвим соусом. Нам дуже подобається такий варіант приготування курячих гомілок, тому дуже сподіваюся, що вам рецепт також сподобається.
Для приготування Курячих гомілок в паніровці нам знадобиться:
- 6 курячих гомілок
- 3 зубчики часнику
- Сіль, чорний мелений перець до смаку
- Рослинна олія
- 150 гр сметани
- 1 яйце
- 100 гр панірувальних сухарів
- 1/3 склянки борошна
- Паприка до смаку
- Сіль до смаку
- 1 ст.л. гірчиці
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування неймовірно смачної страви, а саме, Курячих гомілок в паніровці.
З гомілок знімаємо шкірку.
Розрізаємо курячі гомілки з двох сторін вздовж кісточки.
Кожну гомілку солимо, перчимо до смаку.
Вичавлюємо часник та натираємо ним кожну гомілку.
На кожній гомілці відрізаємо внизу кісточку разом зі шкіркою.
Підготовлені курячі гомілки викладаємо в миску, додаємо 1-2 столові ложки олії, гірчицю.
По бажанню гірчицю можна замінити на соєвий соус.
Ретельно все перемішуємо та відставляємо мінімум на 30 хвилин.
Тим часом приготуємо сметанно-яєчну суміш та панірування.
В миску виливаємо сметану, додаємо яйце, трішечки солимо.
Добре все перемішуємо.
В тарілку висипаємо панірувальні сухарі, додаємо борошно та паприку (я додала паприки 1 ч.л.), дрібку солі.
Ретельно все перемішуємо.
Деко, в якому будемо запікати Курячі гомілки в паніровці вистилаємо пергаментним папером.
Звертаю вашу увагу, що пергаментний папір має бути хорошої якості, інакше готові гомілки важко буде зняти.
Кожну курячу гомілку опускаємо у сметанну з яйцем.
Потім у панірувальні сухарі з обох сторін.
Викладаємо Курячі гомілки в паніровці на деко.
Зверху накриваємо фольгою чи пергаментним папером, змоченим водою.
Запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин.
Ось така дуже смачна та апетитна страва у мене вийшла.
Курячі гомілки в паніровці вийшли дуже запашними, соковитими та м'якенькими.
До Курячих гомілок в паніровці я подавала овочевий салат зі свіжих огірків, помідорів та цибулі, заправлений оливковою олією.
Неодмінно спробуйте приготувати курячі гомілки саме за таким рецептом, це дуже ефектно виглядає, до того ж неймовірно смачно.
А це для гарного настрою! Троянди - білі, червоні, жовті, рожеві. Кожна троянда особлива по своєму, але кожна з них неймовірно ніжна! Напевно, не багато знайдеться людей, які не вважали б троянду королевою серед квітів. Ці квіти - чарівне та ніжне творіння самої природи.
СМАЧНОГО!