Курячі крильця, запечені у духовці - це надзвичайно смачна страва, котра легко готується та дуже швидко з'їдається. Запечені в духовці курячі крильця за цим рецептом виходять з дуже хрусткою скоринкою зовні й ніжні та соковиті всередині. У цьому рецепті є декілька секретів, по-перше, до сирих крилець ми будемо додавати кукурудзяний крохмаль, по-друге, ми будемо готувати крильця в медово-томатному соусі. Якщо вас зацікавив рецепт, заходьте та готуйте, впевнена, що ніхто не буде розчарованим.
Для приготування Курячих крилець, запечених у духовці нам знадобиться:
- 1 кг курячих крилець
- 1 ч.л. солі
- 0.5 ч.л. чорного меленого перцю
- 0.5 ч.л. сушеного часнику
- 0.5 ч.л. сушеного імбиру
- 1 ч.л. копченої паприки
- 1 ст.л. оливкової олії
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
Для змащування:
- 50 гр. томатного соусу
- 1 ст.л. меду
- 20 гр. вершкового масла
Ось з таких продуктів ми приготуємо неймовірно смачні Курячі крильця, запечені у духовці.
Курячі крильця миємо, обсушуємо паперовим рушником та викладаємо у глибоку миску.
До крилець додаємо сіль, чорний перець, сушений часник, імбир, копчену паприку.
Додаємо оливкову олію.
Ретельно все перемішуємо, щоб спеції потрапили на кожне крильце.
Додаємо кукурудзяний крохмаль.
І ще раз добре перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо крильця.
Ставимо у духовку та запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Тим часом приготуємо соус, котрим будемо змащувати Курячі крильця, запечені у духовці.
На сковорідку викладаємо томатний соус, додаємо меду та вершкове масло.
Постійно помішуючи даємо соусу закипіти.
До смаку додаємо сіль та чорний мелений перець.
Дістаємо з духовки курячі крильця.
За допомогою силіконового пензлика змащуємо кожне крильце соусом.
Ставимо у духовку та запікаємо ще 20 хвилин.
Знову виймаємо крильця з духовки, кожне крильце перевертаємо та змащуємо соусом.
Ставимо у духовку та запікаємо ще 20 хвилин.
Наші Курячі крильця, запечені у духовці готові.
Викладаємо їх на тарілку та насолоджуємося неймовірно смачною стравою.
Курячі крильця, запечені у духовці вийшли дуже смачними, духмяними, з гарно запеченою скоринкою.
Впевнена, що така страва нікого не залишить байдужим.
СМАЧНОГО!