Курячий шашлик з кабачками

Опубліковано користувачем Irina

Щоб приготувати смачний шашлик не обов'язково виїжджати на природу, тим паче в наш непростий час. Курячий шашлик можна легко приготувати в домашніх умовах, скориставшись духовкою. Головне, щоб шашлик вийшов смачний та соковитий, його необхідно замаринувати, я замаринувала ввечері та лишила на цілу ніч. А ще я дуже люблю смажені на мангалі овочі, особливо кабачки, тому для своєї страви я використала також і їх. Курячий шашлик з кабачками вийшов просто неймовірно смачним, єдине чого бракувало, тої підкопченості, яка досягається, коли готуєш шашлик на мангалі.

Для приготування Курячого шашлику з кабачками нам знадобиться:

  • 2 курячих філе

  • 2 невеликих молодих кабачка

  • 2 маленькі цибулі

Для маринаду:

  • Приправа для курки

  • Сіль, чорний перець

  • Оцет (у мене яблучний)

  • Майонез

  • Соєвий соус

В першу чергу замаринуємо куряче філе.
Куряче філе нарізаємо кусочками та викладаємо у миску.
Додаємо приправи, оцет, майонез та соєвий соус (кількість беремо на свій смак).
Ретельно все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою та ставимо у холодильник (я лишила на ніч).
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування Курячого шашлику з кабачками.
Цибулю можна не використовувати, це на смак кожного.
Замариноване куряче філе перекладаємо в іншу мисочку, а цю, в якій маринувалося м'ясо поки відставляємо.

Кабачки нарізаємо кружальцями.

Викладаємо кружальця кабачків у миску, де маринувалася курка та добре перемішуємо.
При потребі можна трішечки посолити.

Цибулю нарізаємо кружальцями.

На дерев'яну шпажку нанизуємо по черзі кусочки курки, кабачок та цибулю.

Готові шашлики викладаємо у ємність для запікання.

Запікаємо Курячий шашлик з кабачками у духовці при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин.

Все, наші шашлики, приготовані в домашніх умовах готові!

Перекладаємо Курячі шашлики з кабачками на тарілку.

Я подавала шашлики зі свіжими овочами (помідорами).

Курячий шашлик з кабачками вийшов неймовірно смачним, кусочки курки гарно пропеклися та лишилися соковитими, а кабачок лишився трішечки Al dente.
Неодмінно приготуйте таку страву і я впевнена, що ви не будете розчарованими!

СМАЧНОГО! 

Коментувати