Французькі грінки

Опубліковано користувачем Irina

Одним з найулюбленіших сніданків в моїй родині, є така проста, але дуже смачна страва - французькі грінки. Чесно кажучи, я не знаю, звідки точно пішла ця назва, але колись в Інтернеті прочитала, що до Франції ця страва не має ніякого відношення. Тим, не менше, грінки дуже популярні по всьому світу, не зважаючи на те, що кожна господиня, звичайно ж, готує їх по своєму. Наприклад, моя подруга, додає цукор і корицю. Я ж, люблю обсмажувати грінки в злегка підсоленому яйці з молоком. З цим рецептом я і поділюся.

Для приготування французьких грінок нам знадобиться:

  • Вчорашній батон (у мене вже порізаний)
  • 2 яйця
  • 3/4 склянки молока
  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло для смаження.

Бажано, щоб батон для приготування грінок був не зовсім свіжим. Я купила порізаний батон, а готувала його на наступний ранок.

Яйця злегка збиваємо з молоком.

Додаємо щіпку солі і перемішуємо.

Кожен шматочок батона з обох сторін мачаємо в молочно-яєчній суміші.

Обсмажуємо грінки з обох боків до золотистого кольору на вершковому маслі.

Заварюємо ароматну каву і пригощаємося! Ось так просто!

Мене цей рецепт грінок не раз рятував, коли не було часу готувати. А якщо додати спеції на свій смак, можна отримати абсолютно новий смак улюбленого сніданку!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 05 березня 2017 - 11:58 користувачем Alla Skirka

грінки вийшли просто чудові, на сніданок саме те!!! всі з"їли з великим задоволенням, тай готувати зовсім не тяжко! дякую за гарний рецепт! фото своїх грінок додаю!!!

Опубліковано 06 березня 2017 - 20:01 користувачем Irina

Alla Skirka, як з вами чудово співпрацювати... я дуже рада, що ви готуєте по моїм рецептам і вас все подобається... дякую за фото, з задоволенням його опублікую!!!

Опубліковано 24 травня 2013 - 14:58 користувачем Наташа

Абажаю я і мої діти, сніданок - супер!!!

Опубліковано 24 травня 2013 - 22:37 користувачем Irina

А головне готувати його зовсім не складно!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.