Грибний суп з печерицями і вермішеллю (Рецепт для мультиварки)

Опубліковано користувачем Irina

Після проведених свят так хочеться смачного, ароматного, ситного, гарячого супчику. Грибний суп з печерицями і вермішеллю - це саме те! Сьогодні для приготування цього супчика я вирішила використовувати мультиварку, в ній супи виходять з більш насиченим смаком. Якщо у вас немає мультиварки, нічого страшного, суп можна зварити на плиті. В цьому супі має бути багато грибів, тоді він буде дуже ароматним. Для ситості я взяла дуже дрібну пасту у вигляді зірочок, яка дуже прикрасила цей суп. Отже, давайте приступимо до приготування!

Для приготування грибного супу з печерицями та вермішеллю нам знадобиться:

  •     2 літри води або бульйону
  •     2 великі картоплини (приблизно 280 гр.)
  •     350 гр. печериць
  •     1 цибулина
  •     1 морква
  •     40 гр. вермішелі
  •     2 ст.л. олії
  •     1 ст.л. вершкового масла (у мене топлене)
  •     Зелена цибуля
  •     Зелень кропу або петрушки
  •     Лавровий листок, сіль, чорний перець

Ось з таких продуктів ми приготуємо смачний грибний суп.

Цибулину чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.

Моркву чистимо і натираємо на великій тертці.

У чашу мультиварки наливаємо оію, кладемо порізану цибулю.

І натерту моркву. Активуємо програму «Смаження». Цибулю з морквою обсмажуємо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.

Додаємо порізані печериці.
На цьому етапі додаємо ложку топленого або вершкового масла.

Мультиварку перемикаємо в режим «Випечка» і готуємо гриби з овочами під закритою кришкою приблизно 10 хвилин.

Наливаємо в чашу мультиварки воду або бульйон, додаємо дрібно порізану зелену цибулю.
Солимо, перчимо до смаку.

Картоплю нарізаємо невеликим кубиком.

Додаємо порізану картоплю до супу, перемикаємо мультиварку в режим «Суп» і готуємо приблизно 40 хвилин (орієнтуємося на готовність картоплі).

За 10 хвилин до завершення програми додаємо в суп вермішель, дрібно нарізаний кріп і лавровий листок. Перемішуємо і готуємо до сигналу мультиварки про завершення програми.

Суп, приготований в мультиварці не потребує настоювання, тому відразу після приготування розливаємо суп по тарілках і пригощаємося.

Цей суп можна подавати зі сметаною.

Ось такий дуже апетитний і смачний супчик у мене вийшов.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 13 січня 2021 - 10:38 користувачем Жанна

Мабуть смачнющий !!!!

Опубліковано 13 січня 2021 - 19:54 користувачем Irina

Жанночка, не то слово! Суп просто супер, такий смачний та ароматний! Нам дуже сподобався!

Коментувати

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.