Якщо ви любите млинці та у вас є білі гриби, обов'язково спробуйте приготувати страву за цим рецептом. Якщо у вас немає білих грибів, можете сміливо використовувати печериці, також вийде дуже смачно. Я в цьому році заморозила багато білих грибів, вже відварених, тому можу сміливо готувати млинцевий торт з грибами. "Фішка" цього млинцевого торта полягає в тому, що млинці повинні бути дуже тонкими, тому доведеться постояти біля плити. Але, повірте, результат того вартий!
Для приготування тіста для млинцевого торта з грибами нам знадобиться:
- 0,5 л. молока
- 2 яйця
- Борошно
- 1/2 ч.л. солі
- Соняшникова олія для смаження
Для приготування начинки для млинцевого торта з грибами нам знадобиться:
- Білі гриби (у мене порційно заморожені) або 500 гр. печериць
- 1 велика цибулина
- Соняшникова олія для смаження
- Сіль, перець за смаком
- Майонез
Для прикраси:
- 1 варене яйце
- Зелень кропу
Спочатку приготуємо млинці.
В молоко додаємо яйця і сіль, вінчиком добре збиваємо. Додаємо борошна стільки, щоб тісто вийшло рідким.
Розігріваємо сковорідку і на олії смажимо тоненькі млинці. Масла даємо зовсім трохи, щоб млинці не були жирними.
Поки млинці остигають, займемося приготуванням начинки. Гриби очищаємо, миєму, і нарізаємо на шматочки. Цибулю чистимо та нарізаємо, можна не дуже дрібно. На олії смажимо спочатку цибулю, поки не стане м'якою. Додаємо порізані гриби, перемішуємо і тушкуємо. Додаємо сіль, перець за смаком.
Коли гриби підсмажаться, даємо їм трохи охолонути, і перемелюємо їх на м'ясорубці, без масла, в якому вони тушкувалися. Додаємо трохи майонезу для зв'язки і добре все вимішуємо. Наша начинка готова.
Починаємо збирати млинцевий торт. Кожен млинець змащуємо грибною начинкою, крім верхнього. Його ми змащуємо майонезом і прикрашаємо дрібно порізаним кропом, і потертим на дрібній тертці білком і жовтком. Даємо торту настоятися і просочитися, тоді можна пригощатися.
Як бачите, нічого складного!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Марія, ваш тортик з млинців просто неперевершений! Я безмежно вам вдячна за чудову світлину, яка поповнить колекцію страв, приготованих читачами! Дуже тішуся, що страва сподобалася!!!
отличный рецепт, спасибо!
Inga, и вам большое спасибо за оставленный комментарий) рада, что блюдо понравилось!
белые грибы чем можно заменить?
Евгеша, любыми другими грибами, к примеру, шампиньонами или вешанками))) успехов! этот блинный торт очень вкусный!!!
очень интересный рецепт, обязательно в ближайшее время приготовлю!
Олеся_Киев, рада приветствовать вас! обязательно приготовьте и поделитесь мнением, очень жду!!!
спасибо за рецепт.Очень вкусно.
ольга, на здоровье!!!
Сегодня,у нас праздник.я сделала такой тортик получился очень вкусный.спасибо за рецепт.
ольга, на здоровье, очень рада, что понравился рецепт!!!
Ирочка! ваш блинный торт просто шедевр... представляю как это вкусно... обязательно в ближайшем будущем порадую свою семью такой вкуснятиной!Спасибо за интересные идеи!!!
mimoza, спасибо за добрые слова, я очень рада, что вам понравился рецепт, тортик получается очень вкусным, поверьте, а лучше проверьте и приготовьте! Если не тяжело поделить впечатлениями, ок? Успехов!
Очень интересный рецепт, спасибо, обязательно буду пробовать готовить!
Лидия, обязательно приготовьте, думаю не пожалеете!
Приготовила, удивила всех, получилось очень вкусно, грибы брала шампиньоны. Спасибо за интересненькое блюдо!
Пожалуйста, на здоровье!
Спасибо за интересный рецепт. Сегодня к приходу друзей обязательно приготовлю)))
И напишите, получилось ли у вас блюдо и понравилось ли оно вашим гостям!
Ирочка! Очень аппетитно выглядит Ваш тортик!ПОпробую сделать такой,а потом напишу или понравилось моим домашним.
Обязательно попробуйте, только блины пеките как можно тоньше. Успехов!
доброго дня! Давно придивлялася до цього рецепту і от нарешті мій тортик з млинців готовий! Вийшло дуже смачно) оскільки білих грибів у мене не було, готувала з печерицями) Тортик усім сподобався, тому спожили з великим задоволенням! Ірино, дуже вдячна за гарний рецепт) Фото свого тортика вислала)