Аргентина, або як її по-іншому називають Серебрянка - це морська риба, яку ловлять в північній частині Атлантичного океану. У неї біле, ніжне м'ясо - дуже смачне. Перед тим, як готувати цю рибу, я завжди ретельно її чищу, потрібно обов'язково прибрати всю чорну плівку, яка є на черевній порожнині. Ще один секрет, рибу потрібно скропити лимонним соком, тоді у неї не залишиться злегка специфічного запаху. Рибу Аргентину можна смажити, варити, тушкувати, а ще з неї дуже смачні рибні котлети. Я сьогодні на обід вирішила приготувати рибу цілими тушками зі смаженою цибулею та болгарським червоним перцем. Вийшло просто смакота.
Для приготування риби Аргентини зі смаженою цибулею та болгарським перцем нам знадобиться:
- 4 тушки риби Аргентини
- 2 цибулини
- 2 червоні болгарські перці
- Сіль, перець за смаком
- Спеції для риби
- Лимон
- Рослинна олія для смаження
Для приготування кляру нам знадобиться:
- 3 яйця (я брала тільки жовтки)
- 200 мл молока
- 200 г борошна
- Сіль
Тушки риби дуже ретельно чистимо, обов'язково очищаємо черевце від чорної плівки, зрізаємо плавники і промиваємо.
Натираємо рибу спеціями, солимо і перчимо до смаку. Залишаємо, щоб промаринувалося.
За цей час готуємо кляр, в якому будемо обсмажувати рибу.
Робиться це дуже просто: У молоко додаємо яйця, солимо і гарненько розмішуємо. Додаємо борошно і збиваємо, щоб не було грудочок. Муки додаємо стільки, щоб кляр вийшов у вигляді сметани.
Добре розігріваємо сковорідку з олією. Тушки риби кладемо у кляр, тоді обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Червоний болгарський перець нарізаємо тонкими скибочками.
Обсмажуємо на олії.
Рибу викладаємо на тарілку і поливаємо смаженою цибулею і перцем.
Прикрашаємо рибу Аргентину зеленню.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Dennis, на здоровье, очень рада, что вам понравился рецепт!
очень вкусно получилось! нам понравилось! спасибо!
Юлия, очень рада, что вам понравилась рыбка!!!!
Для этого рецепта можно брать филе любой рыбы, я пробовала с разными сортами. А я еще добавляю морковь, по-моему так вкуснее.
Stepmib, да конечно, думаю морковочка точно вкуса не испортит!
Рыба тушится с помидорами, морковью, кабачками, перцем. Ароматное, сочное блюдо удобно готовить в мультиварке. Томатный соус готовится из помидоров, лука, каперсов и трав, а треску можно готовить прямо в сковороде с соусом.
Облачко, спасибо что зашли ко мне и оставили интересный и полезный комментарий!!!
Привет! Спасибо, хороший рецепт. но я делаю это блюдо еще и с морковкой, а рыбу использую разную - и щуку, и морской окунь, и хек. получается очень вкусно!!!
Just jewels deluxe, приветствую вас на своем блоге!!!
мы тоже любим рыбку с морковкой, у меня на сайте вы найдете рецепты)))
спасибо за комментарий!
рыбка вкусная, перец в тему) спасибо!