Риба Аргентина, смажена з цибулею і болгарським перцем

Опубліковано користувачем Irina

Аргентина, або як її по-іншому називають Серебрянка - це морська риба, яку ловлять в північній частині Атлантичного океану. У неї біле, ніжне м'ясо - дуже смачне. Перед тим, як готувати цю рибу, я завжди ретельно її чищу, потрібно обов'язково прибрати всю чорну плівку, яка є на черевній порожнині. Ще один секрет, рибу потрібно скропити лимонним соком, тоді у неї не залишиться злегка специфічного запаху. Рибу Аргентину можна смажити, варити, тушкувати, а ще з неї дуже смачні рибні котлети. Я сьогодні на обід вирішила приготувати рибу цілими тушками зі смаженою цибулею та болгарським червоним перцем. Вийшло просто смакота.

Для приготування риби Аргентини зі смаженою цибулею та болгарським перцем нам знадобиться:

  •     4 тушки риби Аргентини
  •     2 цибулини
  •     2 червоні болгарські перці
  •     Сіль, перець за смаком
  •     Спеції для риби
  •     Лимон
  •     Рослинна олія для смаження

Для приготування кляру нам знадобиться:

  •     3 яйця (я брала тільки жовтки)
  •     200 мл молока
  •     200 г борошна
  •     Сіль

Тушки риби дуже ретельно чистимо, обов'язково очищаємо черевце від чорної плівки, зрізаємо плавники і промиваємо.

Натираємо рибу спеціями, солимо і перчимо до смаку. Залишаємо, щоб промаринувалося.

За цей час готуємо кляр, в якому будемо обсмажувати рибу.

Робиться це дуже просто: У молоко додаємо яйця, солимо і гарненько розмішуємо. Додаємо борошно і збиваємо, щоб не було грудочок. Муки додаємо стільки, щоб кляр вийшов у вигляді сметани.

Добре розігріваємо сковорідку з олією. Тушки риби кладемо у кляр, тоді обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.

Цибулю нарізаємо півкільцями.

Червоний болгарський перець нарізаємо тонкими скибочками.

Обсмажуємо на олії.

Рибу викладаємо на тарілку і поливаємо смаженою цибулею і перцем.

Прикрашаємо рибу Аргентину зеленню.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 09 травня 2019 - 02:15 користувачем Dennis

рыбка вкусная, перец в тему) спасибо!

Опубліковано 10 травня 2019 - 22:21 користувачем Irina

Dennis, на здоровье, очень рада, что вам понравился рецепт!

Опубліковано 27 березня 2019 - 06:06 користувачем Юлия

очень вкусно получилось! нам понравилось! спасибо!

Опубліковано 29 березня 2019 - 18:52 користувачем Irina

Юлия, очень рада, что вам понравилась рыбка!!!!

Опубліковано 15 лютого 2017 - 04:18 користувачем Stepmib

Для этого рецепта можно брать филе любой рыбы, я пробовала с разными сортами. А я еще добавляю морковь, по-моему так вкуснее.

Опубліковано 15 лютого 2017 - 23:06 користувачем Irina

Stepmib, да конечно, думаю морковочка точно вкуса не испортит!

Опубліковано 23 червня 2016 - 14:49 користувачем Облачко

Рыба тушится с помидорами, морковью, кабачками, перцем. Ароматное, сочное блюдо удобно готовить в мультиварке. Томатный соус готовится из помидоров, лука, каперсов и трав, а треску можно готовить прямо в сковороде с соусом.

Опубліковано 24 червня 2016 - 09:21 користувачем Irina

Облачко, спасибо что зашли ко мне и оставили интересный и полезный комментарий!!!

Опубліковано 04 квітня 2016 - 15:42 користувачем Just jewels deluxe

Привет! Спасибо, хороший рецепт. но я делаю это блюдо еще и с морковкой, а рыбу использую разную - и щуку, и морской окунь, и хек. получается очень вкусно!!!

Опубліковано 05 квітня 2016 - 17:51 користувачем Irina

Just jewels deluxe, приветствую вас на своем блоге!!!
мы тоже любим рыбку с морковкой, у меня на сайте вы найдете рецепты)))
спасибо за комментарий!

Коментувати