Тарталетки з сиром і волоськими горіхами

Опубліковано користувачем Irina

Хочу запропонувати рецепт відмінною закуски - тарталеток з сиром і волоськими горіхами. Крім того, в страву необхідно додати майонез і часник, який надає страві особливого смаку. Відмінне поєднання волоських горіхів і часнику, головне його не переборщити. Такою начинкою можна сміливо нафарширувати половинки яєць. Мені ж в супермаркеті попалися смачні вафельні тарталетки, які прекрасно підійшли під цю начинку. Хочу відразу застерегти, що вафельні тарталетки необхідно готувати перед самою подачею на стіл, оскільки, постоявши якийсь час, вони стануть м'якими, адже в начинці присутній майонез. Тарталетки вийшли дуже смачними і розійшлися за лічені хвилини. Вони можуть стати справжньою окрасою будь-якого святкового столу, оскільки відрізняються вишуканим смаком, а якщо їх ще красиво прикрасити, тоді точно!

Для приготування тарталеток з сиром і волоськими горіхами нам знадобиться:

  •     11 тарталеток (у мене вафельні)
  •     100 гр. твердого сиру
  •     1/2 склянки волоських горіхів
  •     2 яйця
  •     2 зубки часнику
  •     Майонез
  •     Перепелині яйця для прикраси
  •     Зелень для прикраси
  •     Помідор для прикраси

Твердий сир натираємо на дрібній тертці.

Яйця варимо на круто, охолоджуємо, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Додаємо до потертого сиру.

Волоські горіхи обов'язково злегка підсмажуємо, так у них буде більше виражений смак. Нарізаємо горіхи досить великими кусочками, щоб вони відчувалися в начинці. Можна потовкти в ступці.

Порізані волоські горіхи додаємо до потертого сиру і яєць. Сюди ж додаємо, видавлений через прес часник.

Додаємо майонез і гарненько перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.

Накладаємо ложечкою начинку в кожну тарталетку і викладаємо на тарілку, котру прикрасили зеленню і листочками салату.

Зверху прикрашаємо тарталетки шматочками варених перепелиних яєць, помідором і зеленню петрушки.

Наші смачні тарталетки з сиром і волоськими горіхами готові!

СМАЧНОГО!

Коментувати