Добавить комментарий

Опубликовано 07 июня 2016 - 10:17 пользователем Irina

Муся, доброго дня! Як чудово що ви знову завітали до мене в гості!!! Дуже дякую за теплі слова, мені надзвичайно приємно! Муся, обов"язково приготуйте кабачки, поки вони ще молоденькі, але все одно перш ніж фарширувати іх начинкою, відваріть хвилин 5, і лише потім ставте запікатися... якщо шкірка у кабачка на ваш погляд є твердою, можете іі почистити, я чистила смужками... якщо ви будете готувати з бринзою, начинка вийде трішечки водянистою, і може витікати, але це абсолютно нічого страшного... мій чоловік просто в захваті від цієі страви, хоча більше любить баклажани... і ще... Муся, хочу вам запропонувати сфотографувати свою страву, можно телефоном і вислати мені на форму "Надіслати рецепт", а я її опублікую під рецептом і буде це виглядати ось так : https://breakfast.net.ua/ru/vypechka/tort-grafskie-razvaliny.html буду дуже рада! Успіхів вам і чекаю на звіт!!!