Канапки зі слабосоленою фореллю

Опубліковано користувачем Irina

Ось такі смачні, дуже апетитні та гарні канапки зі слабосоленою фореллю я готувала сьогодні. Форель я купувала вже порізану, це дуже зручно. Такі канапки можна приготувати з хліба, багета або батона. Мені більше до вподоби батон, який я розрізала навпіл. Відмінне поєднання форелі і свіжого огірка. Я ще прикрасила шматочками лимона і ягідками порічки. Вийшло дуже смачно, а завдяки шпажкам, ще й красиво.

Для приготування 7 канапок зі слабосоленою фореллю нам знадобиться:

  • 7 шматочків батона
  • 7 шматочків слабосоленої форелі
  • 1 свіжий огірок
  • Лимон
  • Вершкове масло
  • Ягідки порічки
  • Зелень петрушки
  • Листя салату для прикраси

Шматочки батона змащуємо вершковим маслом.

Огірки нарізаємо тонкими скибочками уздовж, щоб вони вийшли продовгуватими. Шматочки форелі скручуємо в рулетик, і протикаємо шпажками, встромляючи поверх огірка. Збоку кладемо шматочки лимона і на лимон ягідку порічки. З іншого боку кладемо зелень петрушки.

Наші смачні канапки готові.

Для приготування канапок можна використовувати не тільки форель, а, наприклад, сьомгу, або іншу рибу.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 24 листопада 2015 - 13:24 користувачем Альбина

очень понравились бутерброды, все легко, быстро и доступно! на ужин самое то!!!

Опубліковано 24 листопада 2015 - 20:51 користувачем Irina

Альбина, рада что понравилось! Заходите еще!!!

Опубліковано 16 вересня 2013 - 21:55 користувачем Ірина

Чудова закуска на вечерю! Дуже люблю рибу)
Я роблю схожі бутерброди, але на грінках з майонезом!!

Опубліковано 17 вересня 2013 - 19:47 користувачем Irina

Ірина, я теж дуже люблю грінки! Дякую за коментар!!

Коментувати