Ось такі смачні, дуже апетитні та гарні канапки зі слабосоленою фореллю я готувала сьогодні. Форель я купувала вже порізану, це дуже зручно. Такі канапки можна приготувати з хліба, багета або батона. Мені більше до вподоби батон, який я розрізала навпіл. Відмінне поєднання форелі і свіжого огірка. Я ще прикрасила шматочками лимона і ягідками порічки. Вийшло дуже смачно, а завдяки шпажкам, ще й красиво.
Для приготування 7 канапок зі слабосоленою фореллю нам знадобиться:
- 7 шматочків батона
- 7 шматочків слабосоленої форелі
- 1 свіжий огірок
- Лимон
- Вершкове масло
- Ягідки порічки
- Зелень петрушки
- Листя салату для прикраси
Шматочки батона змащуємо вершковим маслом.
Огірки нарізаємо тонкими скибочками уздовж, щоб вони вийшли продовгуватими. Шматочки форелі скручуємо в рулетик, і протикаємо шпажками, встромляючи поверх огірка. Збоку кладемо шматочки лимона і на лимон ягідку порічки. З іншого боку кладемо зелень петрушки.
Наші смачні канапки готові.
Для приготування канапок можна використовувати не тільки форель, а, наприклад, сьомгу, або іншу рибу.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Альбина, рада что понравилось! Заходите еще!!!
Чудова закуска на вечерю! Дуже люблю рибу)
Я роблю схожі бутерброди, але на грінках з майонезом!!
Ірина, я теж дуже люблю грінки! Дякую за коментар!!
очень понравились бутерброды, все легко, быстро и доступно! на ужин самое то!!!