Добавить комментарий

Опубликовано 09 января 2016 - 00:43 пользователем Муся

Дякую за рецепт, Ірино! Вчора спекла, дуже задоволена результатом. Мій варіант, бо треба було кудись подіти свіжу капусту та декілька не дуже смачних сосисок, але 2 сорти сиру (фета та чеддер) знайшлися. Був не лаваш, який неможливо купити в нашій місцевості, а мексиканська тортія (пшенична). І зелень була інша, не укроп, а селера, пертушка та кінза. І до смаженої капусти - смажена цибуля. Але то - не головне. Головне, що виходить ніжно, смачно і духм'яно. А найголовніше - простота та короткий час, потрібний для приготування. Терміново треба купити форму необхідної висоти та округлості, бо такі пиріжки буду готувати тепер часто (моя форма була квадратною та невисокою). Я похвалилася фотографіями пиріжка на моїй сторінці в ФейсБуці, і дала там посилання на Ваш рецепт, як базовий. Сподіваюся, що деякі дівчата (моя дочка та невістка) зацікавляться і спробують:)

П.С. Оскільки тортія була невеликого діаметру, порівнюючи з розмірами моєї форми, то вона лише прикривала сторони пиріжка. Я покрила вершечок шаром зі шматочків тортії, щедро змочених у яєчно-кефірній суміші. І ще підлила суміші після того. Так що у мене вершечок вийщов особливо хрустким, і я тому дуже раділа:) Ще раз дякую, щаслива, що знайшла Ваш блог!

Для дівчат, у кого залишається заливка: досипте трохи борошна, посоліть, можна додати трохи чорного меленого перцю, розмішайте гарненько і вилийте те на сковорідку. Буде смачний омлет, я завжди омлет готую з кефіром, а не з молоком. Вчора я мала омлет на додачу до пиріжка:)