Добавить комментарий

Опубликовано 07 июня 2016 - 00:00 пользователем Муся

Як добре, що до Вас завітала саме сьогодні. Чоловік давно просить кабачків у будь-якому вигляді. Зазвичай, я готувала фаршировані кабачки, які були уже зрілими, не молодими, бо молоді можна просто так посмажити, і буде смачно. Зрілі кабачки називали "пацюками", в Америці я їх ніколи не бачила в продажу навіть на базарі. У пацюків, звісно, серцевина вже була з дерев'яним насінням, тому її не використовували в їжу. Як же чудово, коли фаршируються молоді кабачки. Хоч грибами, хоч м"ясом чи бринзою! Коли вирізана серцевина подрібнюється і додається до начинки. Геніально! Також для мене є новою ідея залишати денце, щоб сік не витікав. Я в захваті, дякую! Гарного та теплого Вам літечка!