Добавить комментарий

Опубликовано 12 декабря 2016 - 19:16 пользователем Алюшка

приветіки, ух ти які ви молодці, так докладно показали як чистити камбалу...
моя мама завжди раніше смажила камбалу, вона дійсно дуже-дуже смачна,багато мяса ы мало косточок, але іі також завжди чистив тато...
дуже давно не іла цієі рибки, а ж от зайшла подивитися нові рецепти і побачила ваш рецепт... треба обов"язково купити камбалу і насмажити...
в вз"язку з цим у мене виникло питання, якщо смажити на сковороді, тоді треба знімати шкірку? чи вона не буде дуже твердою? мені здаеться, що краще зняти - що скажете молодежь?
дякую за цікавий рецепт, з наступаючими святами!!!