Ковбаски з м'ясного фаршу є чудовою заміною традиційним домашнім котлетам. Це смачна м'ясна страва, яку можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Для їх приготування потрібен м'ясний фарш та різноманітні спеції. Щоб ковбаски були соковитими, важливо добре відбити фарш. Ця страва чудово підійде для святкового столу, адже виходить неймовірно смачною. Соковиті всередині, смачні та дуже ароматні, такі ковбаски сподобаються усім! А ще така страва буде дуже гарно прикрашати святковий Великодній стіл.
Для приготування Ковбасок з фаршу у духовці нам знадобиться:
- 1 кг фаршу (у мене свиний)
- 3 зубчики часнику
- 1 цибуля
- 1 ст.л.крохмалю
- 1/2 ч.л. харчової соди
- 40 гр вершкового масла
- 1 ч.л. сушеного часнику
- 1 ч.л. паприки
- 1 ч.л. коріандру
- Сіль, чорний мелений перець до смаку
Ще знадобиться:
- 1 червона цибуля
- 1 свіжий огірок
- 2 ст.л. яблучного оцту
- 1 ст.л. цукру
- 1/2 ч.л. солі
- 2 ст.л. води
Ось з таких продуктів ми будемо готувати надзвичайно смачну страву на святковий стіл, а саме Ковбаски з фаршу у духовці.
У мене домашній свиний фарш.
Можна взяти мішаний — свиний та курячий чи свиний та яловичий.
До фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю та часник.
Сюди ж додаємо спеції (у мене сушений часник, паприка, коріандр, чорний мелений перець та сіль до смаку).
Також додаємо крохмаль та харчову соду.
Добре перемішуємо.
До фаршу зі спеціями додаємо м'яке вершкове масло.
Усе добре вимішуємо та відбиваємо, тобто, беремо фарш частинами та кидаємо його об дно миски.
Готовий фарш накриваємо харчовою плівкою та ставимо у холодильник щонайменше на годину.
Деко вистилаємо пергаментним папером.
Руки змочуємо у воді та формуємо подовжені ковбаски.
Ставимо у духовку та запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин (у мене режим верх/низ).
Поки готуються наші Ковбаски з фаршу підготуємо все для салату.
Для цього нам будуть потрібні ось такі інгредієнти.
У мисочку викладаємо порізану напівкільцями червону цибулю, додаємо до неї яблучний оцет, сіль, цукор та воду.
Добре все перемішуємо та залишаємо маринуватися, поки не спечуться наші Ковбаски з фаршу у духовці.
Свіжий огірок нарізаємо півкільцями.
З цибулі зливаємо всю рідину та додаємо до неї порізані огірки.
Ретельно все перемішуємо.
Наші ковбаски тим часом гарно запеклися та зарум'янилися.
Ось такі вони дуже апетитні та соковиті.
Для подачі викладаємо по колу Ковбаски з фаршу, а в середину викладаємо салат з огірків та цибулі.
Притрушуємо страву дрібно порізаною зеленню (у мене петрушка).
Ось така дуже квасива, апетитна та неймовірно смачна страва у мене вийшла.
Неодмінно приготуйте такі домашні ковбаски та насолодіться їх смаком.
СМАЧНОГО!