Крем-суп з броколі та сочевицею (Рецепт від читачки Вікторії)

Опубліковано користувачем Irina

Сьогодні хочу поділитися дуже смачним та корисним Крем-супом з броколі та сочевицею. З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 порції, які містять 1500 ккал. Для приготування цього супу підійде як червона, так і зелена сочевиця. Консистенцію супу можна регулювати додаванням овочевого бульйону чи води. Цей яскравий, дуже смачний суп легкий в приготуванні, особливо, коли на кухні є така помічниця, як мультиварка. Впевнена, що цей рецепт сподобається та стане улюбленим, адже Крем-суп з броколі та сочевицею надзвичайно ніжний, делікатний та такий корисний.

Для приготування Крем-супу з броколі та сочевицею нам знадобиться:

  • 200 гр. броколі
  • 100 гр. звареної червоної сочевиці (у сирому вигляді 50 гр.)
  • 100 гр. моркви
  • 250 мл овочевого бульйону або води
  • 50 мл вершків (15%)
  • Щіпка сушеного імбиру
  • Сіль, чорний перець до смаку
  • 10 мл оливкової олії
  • 20 гр. гарбузового насіння

Ось із таких продуктів ми приготуємо дуже смачний, поживний, корисний Крем-суп з броколі та сочевицею.

Моркву та броколі миємо.

Моркву чистимо, броколі розбираємо на суцвіття.
Ці овочі ми будемо готувати на пару.
Я для цього використовую мультиварку.

Включаємо програму “Пара” на 30 хвилин.
Броколі готуємо не більше 10 хвилин, моркву трохи довше, вона має бути м'якою.
Поки готуються овочі, варимо сочевицю.

Після варіння броколі зовсім не втратила свого зеленого кольору.

Зварену моркву нарізаємо кусочками.

Сочевиця також готова, тому можна готувати наш Крем-суп з броколі та сочевицею далі.

В глибокий стакан викладаємо зварені овочі.
Додаємо зварену сочевицю, імбир, сіль, чорний перець до смаку, оливкову олію та вершки.

Поступово підливаючи бульйон чи воду, збиваємо до консистенції пюре.

Наливаємо Крем-суп з броколі та сочевицею у тарілку, зверху посипаємо гарбузовим насінням.
Можна пригощатися!

А це для гарного настрою! Друзі, ви любите гладіолуси? На мій погляд, гладіолуси це неймовірні квіти, такі розкішні та водночас, ніжні! Саме тому ми їх вирощуємо, милуючись неповторною красою, незвичною гамою кольорів. Ось ці гладіолуси рожево-жовті, надзвичайно красиві!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 14 серпня 2022 - 09:16 користувачем Ірена

надзвичайно смачний та корисний суп) неодмінно приготую, як тільки зможу придбати всі необхідні інгредієнти) дуже люблю крем-супи)

Коментувати