Курячі нагетси в духовці

Опубліковано користувачем Irina

Зараз у нас гостює старший онук Сашко, який дуже любить курячі нагетси, тому ми кілька днів поспіль ходили у заклад KFC. Саме з цього приводу виникла ідея спробувати приготувати цю страву в домашніх умовах. Насправді курячі нагетси готуються у фритюрі, тобто у великій кількості олії. Я ж хотіла, щоб страва вийшла не тільки смачною, а ще й корисною, тому подивившись в інтернеті, як готують інші, скористалася їхніми порадами та приготувала у духовці. Вийшло дуже смачно, Сашкові нагетси сподобалися, він з апетитом з'їв кілька штук, а це для мене саме головне!

Для приготування Курячих нагетсів в духовці нам знадобиться:

  • 2 курячих філе

  • Сіль, чорний аеперь, приправа до курки до смаку

Для паніровки:

  • 100 гр борошна

  • 2 яйця

  • 150-200 гр панірувальних сухарів

  • Сіль до смаку

Ось з таких продуктів ми приготуємо дуже смачні Курячі нагетси у духовці.
Куряче філе нарізаємо невеликими смужками, посипаємо сіллю, перцем та приправою до курки.
Лишаємо на 30 хвилин, щоб курка замаринувалася.

Панірувати нагетси будемо у такій послідовності — борошно, яйце, панірувальні сухарі.

Кожен кусочок курки обвалюємо зі всіх сторін у борошні.

Потім у яйці.

І на останок, у панірувальних сухарях.

Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо Курячі нагетси.

Запікаємо Курячі нагетси в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин.

Викладаємо готові Курячі нагетси на тарілку.

Вони вийшли дуже смачні, соковиті у середині та з хрусткою шкіркою.

До Курячих нагетсів в духовці я додавала соус та свіжі овочі.
Дуже смачний та не вибагливий рецепт, який варто спробувати.

СМАЧНОГО!

Коментувати