Зараз у нас гостює старший онук Сашко, який дуже любить курячі нагетси, тому ми кілька днів поспіль ходили у заклад KFC. Саме з цього приводу виникла ідея спробувати приготувати цю страву в домашніх умовах. Насправді курячі нагетси готуються у фритюрі, тобто у великій кількості олії. Я ж хотіла, щоб страва вийшла не тільки смачною, а ще й корисною, тому подивившись в інтернеті, як готують інші, скористалася їхніми порадами та приготувала у духовці. Вийшло дуже смачно, Сашкові нагетси сподобалися, він з апетитом з'їв кілька штук, а це для мене саме головне!
Для приготування Курячих нагетсів в духовці нам знадобиться:
-
2 курячих філе
-
Сіль, чорний аеперь, приправа до курки до смаку
Для паніровки:
-
100 гр борошна
-
2 яйця
-
150-200 гр панірувальних сухарів
-
Сіль до смаку
Ось з таких продуктів ми приготуємо дуже смачні Курячі нагетси у духовці.
Куряче філе нарізаємо невеликими смужками, посипаємо сіллю, перцем та приправою до курки.
Лишаємо на 30 хвилин, щоб курка замаринувалася.
Панірувати нагетси будемо у такій послідовності — борошно, яйце, панірувальні сухарі.
Кожен кусочок курки обвалюємо зі всіх сторін у борошні.
Потім у яйці.
І на останок, у панірувальних сухарях.
Деко застеляємо пергаментним папером та викладаємо Курячі нагетси.
Запікаємо Курячі нагетси в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин.
Викладаємо готові Курячі нагетси на тарілку.
Вони вийшли дуже смачні, соковиті у середині та з хрусткою шкіркою.
До Курячих нагетсів в духовці я додавала соус та свіжі овочі.
Дуже смачний та не вибагливий рецепт, який варто спробувати.
СМАЧНОГО!