Я дуже люблю різні страви з баклажанів. Спробувавши Баклажани в паніруванні на сковороді я просто закохалася у цю страву. Вона вийшла настільки смачною, що вирішила поділитися рецептом. Перш ніж готувати баклажани на сковороді їх треба буде добре запекти у духовці, щоб легко та швидко зняти шкірку. Для приготування цієї страви можна використовувати свої улюблені спеції. Я ж брала лише сіль та суміш перців. Ну й обов'язково в кінці приготування страву необхідно посипати саме Пармезаном, який має свій особливий не повторний смак. Друзі! Це мій дебют на сайті Мої улюблені рецепти, тому не судіть дуже суворо! Але можу впевнено сказати, що страва вийшла неймовірно смачною, тому готуйте на здоров'я!
Для приготування Баклажанів в паніруванні на сковороді нам знадобиться:
-
2 баклажани
-
Олія
-
Сіль до смаку
-
Суміш перців до смаку
-
Борошно
-
2 яйця
-
Панірувальні сухарі
-
Сир Пармезан
Баклажани наколюємо виделкою.
Викладаємо на деко та поливаємо олією.
Ставимо у розігріту духовку та запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 20 хвилин.
Коли баклажани трішечки охолонуть знімаємо з них шкірку, лишаючи корінець.
Це зручно робити зразу на паперовому рушнику.
Почищені баклажани притискаємо виделкою, щоб в результаті він нагадував віяло.
Робимо це досить акуратно, щоб баклажан не розвалився.
Баклажани з обох боків солимо та додаємо суміш перців (лишаємо на кілька хвилин).
Тим часом підготуємо три ємності - в одній борошно, в другій 2 яйця збиті виделкою, в третій панірувальні сухарі.
Баклажан викладаємо в борошно, спочатку з однієї сторони, потім з другої.
Потім викладаємо баклажан у яйце і на останок в панірувальні сухарі.
Смажимо на олії спочатку з однієї сторони до утворення золотавої скоринки, потім перевертаємо та смажимо з іншої сторони.
В кінці посипаємо баклажани тертим сиром Пармезан.
Підсмажені баклажани викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Я подавала Баклажани в паніруванні з відвареною картоплею.
Вийшло неймовірно смачно!
СМАЧНОГО!