Друзі! Рецепт цукерок «Баунті» припаде до смаку тим, хто любить кокос або страви, в якому він присутній. Цукеркам можна надати овальну або продовгасту форму, тоді вони будуть максимально схожі на батончики «Баунті», які продаються в магазинах. Приготувати такі цукерки в домашніх умовах зовсім не складно, до того ж досить швидко. З даної кількості продуктів у мене вийшло 14 цукерок, які всередині дуже соковиті і смачні. Для поливання я використовувала чорний шоколад 56%, але якщо ви любите молочний шоколад, сміливо готуйте з ним. Не менш смачним виходить рулет «Баунті», який готується ще простіше.
Для приготування цукерок «Баунті» нам знадобиться:
- 100 гр. кокосової стружки
- 100 мл. вершків (у мене 15%)
- 50 гр. вершкового масла
- 40 гр. цукрової пудри
- 1 с.л. згущеного молока
- 200 гр. шоколаду (у мене чорний 56%)
Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування смачних домашніх цукерок «Баунті», які практично нічим не відрізняються від справжніх батончиків.
Кокосову стружку змішуємо з цукровою пудрою.
Гарненько перемішуємо.
Вершки змішуємо з розтопленим маслом і 1 ст.л. згущеного молока.
Ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції.
Додаємо до кокосової стружки і перемішуємо. За бажанням можна додати одну ложку кокосового лікеру.
Форму вистилаємо пергаментним папером і рівномірно розподіляємо отриману кокосову суміш. Ставимо в холодильник мінімум на 1 годину.
Поки охолоджується кокосова суміш, темперуємо шоколад. Темперування шоколаду - це процес його нагрівання/охолодження до певних температур, метою якого є кристалізація какао-масла в складі шоколаду. Темперування необхідно для того, щоб шоколадні вироби (шоколадні прикраси, шоколадні цукерки, шоколадні покриття) були блискучими, хрусткими, твердими і легко виймались із залитих шоколадом формочок.
Шоколад нагрівають до: чорний гіркий шоколад - не більше 45С молочний шоколад - не більше 43С білий шоколад - не більше 40С. Я використовую мікрохвильовку і нагріваю шоколад поступово, постійно добре перемішуючи, щоб маса прогрівалася рівномірно.
З охолодженої кокосової суміші формуємо кульки і знову ставимо в холодильник. У мене вийшло 14 кульок.
Кожну кульку нанизуємо на дві дерев'яні шпажки і занурюємо в розтоплений шоколад. Акуратно знімаємо виделкою. Залишаємо до повного застигання шоколаду.
Готуємо шоколадний ганаш, перекладаємо його в корнетик і наносимо на наші цукерки «Баунті». Відправляємо цукерки в холодильник.
Ось такі дуже симпатичні, неймовірно смачні цукерки «Баунті» вийшли.
Свої цукерки я подавала в паперових вкладишах для маффінів.
Заварюємо каву і пригощаємося.
Всередині цукерки «Баунті» вийшли соковиті і смачні, від покупних не відрізниш. Такі ласощі сподобаються як дорослим, так і дітям.
А це для гарного настрою! Ніжна, дуже красива троянда росте в саду у моїх дітей. На тлі зеленої трави вона виглядає просто приголомшливо! Аромат у цього сорту троянди просто неповторний!
СМАЧНОГО!
Коментарі
Жанночка, це точно ти сказала!!! До речі приготувати їх зовсім не складно, але повір, вони набагато смачніші, ніж в магазині!!!
ВАУУУУ! Какая КРАСОТА!!!! А подача какая!!! На этих фото красиво все - и сами конфетки, и белоснежная посуда, и даже бумажные вкладыши))) Очень-очень красиво и аппетитно! Я в восторге!
Ольга, мне очень приятна такая высокая оценка моих скромных трудов! Такие комментарии, как ваш, просто вдохновляют! Красивая посуда - это моя слабость, не могу спокойно пройти мимо красивой чашки, тарелки или салатницы) Спасибо вам!Приготовьте эти конфетки, не пожалеете!
обязательно приготовлю, очень любим баунти, а ваши конфетки выглядят более чем аппетитно!
Елизавета, обязательно приготовьте эти конфеты, не пожалеете, они невероятно вкусные! Успехов!
ой как красиво! ой как вкусно! молодец!
Tanya, большое вам спасибо за приятный комментарий!!!
здравствуйте, обожаем конфеты "баунти", обязательно буду готовить, все так просто, аж не верится))) спасибо за замечательную идею!
Машуня, на здоровье, рада, что вам понравилась такая идея! обязательно приготовьте и поделитесь мнением, буду с нетерпением ждать!
Дуже апетитно
AllaSkirka, дякую, мені приємно! конфетки за цим рецептом зовсім не відрізняються від батончиків "Баунті", тих що продаються!
Ну конфети, а ще такі ,це просто смакота!!!
Дякую! це справжня смакота!!!
Такі цукерочки, та ще з кавою, що ще треба для щастя !!!