Цукерки «Баунті» в шоколаді

Опубліковано користувачем Irina

Друзі! Рецепт цукерок «Баунті» припаде до смаку тим, хто любить кокос або страви, в якому він присутній. Цукеркам можна надати овальну або продовгасту форму, тоді вони будуть максимально схожі на батончики «Баунті», які продаються в магазинах. Приготувати такі цукерки в домашніх умовах зовсім не складно, до того ж досить швидко. З даної кількості продуктів у мене вийшло 14 цукерок, які всередині дуже соковиті і смачні. Для поливання я використовувала чорний шоколад 56%, але якщо ви любите молочний шоколад, сміливо готуйте з ним. Не менш смачним виходить рулет «Баунті», який готується ще простіше.

Для приготування цукерок «Баунті» нам знадобиться:

  •     100 гр. кокосової стружки
  •     100 мл. вершків (у мене 15%)
  •     50 гр. вершкового масла
  •     40 гр. цукрової пудри
  •     1 с.л. згущеного молока
  •     200 гр. шоколаду (у мене чорний 56%)

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування смачних домашніх цукерок «Баунті», які практично нічим не відрізняються від справжніх батончиків.

Кокосову стружку змішуємо з цукровою пудрою.

Гарненько перемішуємо.

Вершки змішуємо з розтопленим маслом і 1 ст.л. згущеного молока.

Ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції.

Додаємо до кокосової стружки і перемішуємо. За бажанням можна додати одну ложку кокосового лікеру.

Форму вистилаємо пергаментним папером і рівномірно розподіляємо отриману кокосову суміш. Ставимо в холодильник мінімум на 1 годину.

Поки охолоджується кокосова суміш, темперуємо шоколад. Темперування шоколаду - це процес його нагрівання/охолодження до певних температур, метою якого є кристалізація какао-масла в складі шоколаду. Темперування необхідно для того, щоб шоколадні вироби (шоколадні прикраси, шоколадні цукерки, шоколадні покриття) були блискучими, хрусткими, твердими і легко виймались із залитих шоколадом формочок.

Шоколад нагрівають до: чорний гіркий шоколад - не більше 45С молочний шоколад - не більше 43С білий шоколад - не більше 40С. Я використовую мікрохвильовку і нагріваю шоколад поступово, постійно добре перемішуючи, щоб маса прогрівалася рівномірно.

З охолодженої кокосової суміші формуємо кульки і знову ставимо в холодильник. У мене вийшло 14 кульок.

Кожну кульку нанизуємо на дві дерев'яні шпажки і занурюємо в розтоплений шоколад. Акуратно знімаємо виделкою. Залишаємо до повного застигання шоколаду.

Готуємо шоколадний ганаш, перекладаємо його в корнетик і наносимо на наші цукерки «Баунті». Відправляємо цукерки в холодильник.

Ось такі дуже симпатичні, неймовірно смачні цукерки «Баунті» вийшли.

Свої цукерки я подавала в паперових вкладишах для маффінів.

Заварюємо каву і пригощаємося.

Всередині цукерки «Баунті» вийшли соковиті і смачні, від покупних не відрізниш. Такі ласощі сподобаються як дорослим, так і дітям.

А це для гарного настрою! Ніжна, дуже красива троянда росте в саду у моїх дітей. На тлі зеленої трави вона виглядає просто приголомшливо! Аромат у цього сорту троянди просто неповторний!

СМАЧНОГО!

Коментарі

Опубліковано 03 вересня 2021 - 22:52 користувачем Жанна

Такі цукерочки, та ще з кавою, що ще треба для щастя !!!

Опубліковано 04 вересня 2021 - 09:15 користувачем Irina

Жанночка, це точно ти сказала!!! До речі приготувати їх зовсім не складно, але повір, вони набагато смачніші, ніж в магазині!!!

Опубліковано 23 квітня 2021 - 10:15 користувачем Ольга

ВАУУУУ! Какая КРАСОТА!!!! А подача какая!!! На этих фото красиво все - и сами конфетки, и белоснежная посуда, и даже бумажные вкладыши))) Очень-очень красиво и аппетитно! Я в восторге!

Опубліковано 23 квітня 2021 - 17:53 користувачем Irina

Ольга, мне очень приятна такая высокая оценка моих скромных трудов! Такие комментарии, как ваш, просто вдохновляют! Красивая посуда - это моя слабость, не могу спокойно пройти мимо красивой чашки, тарелки или салатницы) Спасибо вам!Приготовьте эти конфетки, не пожалеете!

Опубліковано 25 листопада 2020 - 22:46 користувачем Елизавета

обязательно приготовлю, очень любим баунти, а ваши конфетки выглядят более чем аппетитно!

Опубліковано 26 листопада 2020 - 13:23 користувачем Irina

Елизавета, обязательно приготовьте эти конфеты, не пожалеете, они невероятно вкусные! Успехов!

Опубліковано 12 серпня 2020 - 14:53 користувачем Tanya

ой как красиво! ой как вкусно! молодец!

Опубліковано 12 серпня 2020 - 21:52 користувачем Irina

Tanya, большое вам спасибо за приятный комментарий!!!

Опубліковано 18 лютого 2020 - 18:03 користувачем Машуня

здравствуйте, обожаем конфеты "баунти", обязательно буду готовить, все так просто, аж не верится))) спасибо за замечательную идею!

Опубліковано 18 лютого 2020 - 21:03 користувачем Irina

Машуня, на здоровье, рада, что вам понравилась такая идея! обязательно приготовьте и поделитесь мнением, буду с нетерпением ждать!

Опубліковано 04 вересня 2019 - 09:50 користувачем AllaSkirka

Дуже апетитно

Опубліковано 04 вересня 2019 - 09:59 користувачем Irina

AllaSkirka, дякую, мені приємно! конфетки за цим рецептом зовсім не відрізняються від батончиків "Баунті", тих що продаються!

Опубліковано 03 вересня 2019 - 23:07 користувачем Жанна

Ну конфети, а ще такі ,це просто смакота!!!

Опубліковано 04 вересня 2019 - 09:56 користувачем Irina

Дякую! це справжня смакота!!!

Коментувати