Кабачки смажені в сухарях, яйці та сирі

Опубліковано користувачем Irina

Сьогодні у мене дуже проста, але неймовірно смачна страва - Кабачки смажені в сухарях, яйці та сирі. Страва виходить смачною, кабачок дуже соковитий, а скоринка хрумка. Для приготування страви краще брати молоді кабачки середнього розміру. Також можна використовувати свої улюблені спеції. Я брала паприку та сушений часник. Ну, і звісно, чорний мелений перець та сіль. Кабачки, приготовані за цим рецептом виходять смачнішими за м'ясо. Не вірите? Тоді обов'язково спробуйте їх приготувати, не пожалкуєте!  

Для приготування Кабачків смажених в сухарях, яйці та сирі нам знадобиться:

  • 2 молодих середніх кабачків
  • 150 гр сиру
  • 4 яйця
  • Зелень кропу
  • 80 гр панірувальних сухарів
  • 30 гр борошна
  • 1 ч.л. паприки
  • 0.5 ч.л. сушеного часнику
  • Сіль, чорний перець до смаку
  • Олія для смаження

Ось такі продукти нам будуть потрібні для приготування неймовірно смачної страви, а саме, Кабачків смажених в сухарях, яйці та сирі.

Кабачки нарізаємо тонкими слайсами
Краще брати не дуже великі, а головне, молоді кабачки.

Кожен слайс солимо, перчимо та залишаємо на 15 хвилин.

Тим часом підготуємо інші інгредієнти.
Дрібно нарізаємо зелень кропу.
Сир натираємо на дрібній терці.

В ємність, котра підходить по розміру нарізаного кабачка розбиваємо яйця (на світлині 3 яйця, але потім я додала ще одне) та додаємо потертий сир.

Сюди ж додаємо порізаний кріп, паприку, сушений часник та сіль до смаку.

Добре все перемішуємо за допомогою виделки.

В тарілку насипаємо панірувальні сухарі та борошно.
Ретельно перемішуємо.

Кожен кабачковий слайс викладаємо в панірувальні сухарі з обох боків.

Потім в сир з яйцем.

В сковорідку наливаємо олію і коли вона добре розігріється викладаємо слайси в паніруванні.

Смажимо кабачки під кришкою на середньому вогні спочатку з однієї сторони.

Потім акуратно перевертаємо та смажимо з другої сторони.

Готові Кабачки смажені в сухарях, яйці та сирі викладаємо на паперовий рушник, аби позбутися зайвого жиру.

Кабачки смажені в сухарях, яйці та сирі можна подавати до столу.

Така страва вразить самого вимогливого гурмана, адже виходить неймовірно смачною - кабачок ніжний та соковий, а зверху хрумка скоринка.
Це неймовірно смачно.

Вже зовсім скоро почнеться сезон кабачків, які у багатьох ростуть на городі, а також будуть продаватися у всіх супермаркетах та базарах по доступній ціні.
Тому є нагода потішити себе та своїх рідних неймовірно смачною стравою!

А це для гарного настрою! Сьогодні однією із самих популярних пісень є “Ой у лузі червона калина похилилася...”. А чи всі знають, як цвіте калина? Квітне калина у травні - червні, тому мені випала нагода сфотографувати це неймовірне дерево, що символізує нашу неньку Україну. Саме Калина вважається рослиною нашого українського роду, вона росте практично по всій країні. Це невелике дерево чи кущ росте в садках, на луках, на берегах річок та ставків. Не можна собі уявити сільського двору на Україні, де б не ріс кущ калини. Саме такий чудовий кущ росте у саду моїх дітей, тому споглядаю за цією красою щодня, фотографуючи його у різних ракурсах. Квітне ця красуня просто неймовірно -  білими пахучими квітами.   

СМАЧНОГО!

Коментувати