
Поки готувався вермішелевий суп з білими грибами, по квартирі розносилися такі аромати, що мої домашні не могли дочекатися, коли ж він нарешті буде готовий. Узагалі, поки триває сезон грибів, я стараюся готувати найрізноманітніші страви з ними. Як каже мій чоловік, грибів багато не буває. І це правда! Багато білих грибів я заморозила на зиму, тож суп гарантовано буде. Попереду ще опеньки — сподіваюся, теж заготовлю їх на зиму.
Для приготування вермішельного супу з білими грибами нам знадобиться:
(Порція на 2 літри води)
-
5–6 білих грибів середнього розміру
-
3 картоплини
-
1 морква
-
1 цибулина
-
2 ст. л. вермішелі (у мене тонка, як для бульйону)
-
Рослинна та вершкова олія
-
Сіль за смаком
-
Зелень кропу та петрушки
Приготування:
Білі гриби чистимо, миємо та нарізаємо великими шматками.
Картоплю чистимо та нарізаємо кубиками. Коли вода закипить, солимо її і додаємо нарізану картоплю.
Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на великій тертці.
Цибулю, моркву та нарізані гриби обсмажуємо на рослинній олії.
Додаємо засмажку до картоплі.
Коли картопля стане м’якою, додаємо у суп вермішель та добре перемішуємо, щоб вона не злиплася.
Додаємо в суп трохи вершкового масла та дрібно нарізаний кріп та петрушку.
Вимикаємо суп і даємо йому трохи настоятися.

Наш смачний, ароматний та поживний вермішелевий суп з білими грибами готовий.
СМАЧНОГО!
Коментарі
Алексей, огромное спасибо за приятный комментарий, мне приятно!!! я тоже замораживаю грибы, зимой это просто находка!!!
очень вкусный суп)))
Маша, рада, что понравился супчик!
просто обожаю такой суп, специально для него замораживаю белые грибы, а зимой балую семью супчиком с белыми грибами... ваш суп, Ирина, выглядит очень аппетитно!