Сьогодні на обід готували нашій дитині дуже смачний та калорійний супчик з кроликом, гречаною крупою та зеленим горошком. Наше маля вже давно їсть м'ясо кролика, і такі супчики йому дуже подобаються. Спочатку потрібно шматочок м'яса відварити, потім бульйон процідити, а м'ясо повернути назад у бульйон. Суп на молодій кролятині виходить не жирний, але водночас дуже поживний. Так, і гречана каша для малюка дуже корисна. У такий супик можна додати шматочок цвітної капусти, ми сьогодні замість неї додали кабачок (домашній, з грядки).
Для приготування гречаного супчика із зеленим горошком нам знадобиться (2 порції):
- На 600 мл. бульйону
- Шматок кролика
- 1/2 невеликої моркви
- 2 середні картоплини
- 20 шт. зеленого горошку
- 5 кружечків кабачка
- 2 ч.л. гречаної крупи
- Зелень кропу
- Сіль до смаку
Відварюємо м'ясо кролика до готовності, проціджуємо бульйон та повертаємо туди м'ясо, нехай вариться з усіма овочами.
Моркву та картопля чистимо, нарізаємо кубиками та додаємо до бульйону. Додаємо гречану крупу та варимо ще 10 хвилин.
Тепер додаємо зелений горошок та кабачки. Солимо до смаку.
Наприкінці додаємо зелень кропу.
Виливаємо готовий суп у блендер.
Добре збиваємо, щоб вийшов суп-пюре.
Виливаємо суп у тарілочку, можна додати за бажанням ложечку сметани.
СМАЧНОГО та нехай ваш малюк росте здоровим!